Recent comments

Friss Hírek

Nem sikerült jól a felkészülés

Szombaton érkezett meg az Azzurri Palermóba, ahol majd Antonio Conte együttese fogja fogadni a bulgárokat. 


 A Squadra Azzurrának nem sikerült jól a felkészülése, mivel a tegnapi edzést, amelyre meg voltak hívva a média képviselői is, törölni kellett, mivel a repülőgépük, amely Palermóba vitte volna őket, nem tudott időben felszállni. A rossz időjárási körülményeknek köszönhető változtatás miatt a csapatnak Firenze helyett Pisába kellett felszállnia a repülőre. Miután megérkeztek Szicíliára, már csak egy rövid átmozgató edzésre volt idejük.

Mivel az újságírók nem tudtak ma ott lenni a csapat  edzésén, ezért az olaszországi hírek egyelőre képlékenyek annak kapcsán, hogy Conte milyen taktikai hadrendben fogja pályára küldeni a játékosokat. A szövetségi edző ugyanis eléggé titokzatos a vasárnap alkalmazandó taktikát illetően.

A pénteki edzést zárt kapuk mögött tartották, sőt biztonsági embereket is béreltek fel a szövetségtől, hogy távol tartsanak minden kíváncsi tekintetet. A mai nyílt edzés pedig végre betekintést engedett volna Conte terveibe.

A vasárnapi felállás kapcsán főleg két nézet tartja magát: egyes újságírók szerint 4-3-3-ban küldi újra pályára az Azzurrit, míg mások szerint visszatér a 3-5-2-höz.

Olaszország a Málta elleni győzelmével beérte a H csoportot vezető Horvátországot, és együtt állnak az élen 15-15 ponttal.

tv: Sport 1 20.45 


forrás: azzurri.co.hu