Recent comments

Friss Hírek

Mario meg fogja nyerni ezt a csatát

Marcello Lippi úgy hiszi, hogy a Milan régi-új csatárának, Mario Balotellinek ebben a szezonban sikerül átlendülnie a problémáin, és az a játékos lehet, akinek kellene lennie. 


Az ősz mester a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút a Milanról.

“Mario meg fogja nyerni ezt a csatát” – kezdte az interjút Lippi.

“Nem egy ismeretlen valaki, tudom mi várható el tőle. A hozzáhasonló játékosoknak az olasz labdarúgás húzó embereinek kell lennie.”

Lippi kitért az újjáépülő Milanra is. Véleménye szerint Sinisa Mihajlovic vezetésével a Milan a 2015/2016-os szezonban végre vissza tud majd találni a sikerek útjára. Bár, hogy siker alatt mit ért, arra már nem tért ki.

“Azt tudom tanácsolni a Milan játékosainak, hogy figyelmesen hallgassák az edző tanácsait. Hogy őszinte legyek, nem látok gyenge pontot a csapaton” – tette hozzá. Utóbbi kijelentése kapcsán azért erősen felszaladt a szemöldökünk.

Alessio Romagnoli sokra hivatott. Benne meg van az, ami a Milan legnagyszerűbb védőinek sorába emelje. A középpályán Nigel de Jong, Giacomo Bonaventura és Riccardo Montolivo tud stabilitást adni. A csatársorban rohamozó Carlos Baccáról és Luiz Adrianóról felesleges bármit is mondanom, a teljesítményük magukért beszél” – zárta a csapat értékelését.

forrás: azzurri.co.hu