Recent comments

Friss Hírek

Jó irányba haladunk

Walter Zenga a Mediasetnek adott interjút, melyben reményének adott hangot, hogy az ellenfelek tartanak a Sampdoriától, és nagyon örül, hogy sikerült Roberto Sorianót megtartani.


A Samp a 2015/2016-os bajnokság első két mérkőzésén hét gólt szerzett, melyben nagy érdeme volt Luis Muriel és Eder teljesítményének is.

“Nagyon jók vagyunk, ha gólszerzésről van szó” – mutatott rá az – eddig – kétségtelen tényre.
“Jó irányba haladunk, mind a labda nélküli, mind a labdás játékunkat tekintve. A csatáraink bárkire képesek a frászthozni, zseniálisak.”

“A védelmünk? Ahogy gyakorolunk egyre nagyobb nyomást az ellenfél védelmére, úgy leszünk egyre sebezhetőbbek hátul. Ez olyan törvényszerűség, mely a világ összes csapatát érinti” – reagált a négy bekapott gólra.

Soriano a mercato utolsó napján már megegyezett mindenben a Napoli, és minden nyitva állt előtte, hogy elhagyja a várost. A váltás azonban mégsem történt meg. Az ok igen egyszerű, és fejfogásra ad okot – miből láthattunk egy párat az európai idei nyári átigazolásai kapcsán: a két klub nem tudta időben elkészíteni az átigazoláshoz szükséges papírokat. Zenga szerint nem szabad törődni a miértekkel, csak a tényekkel. Soriano maradt, ennek pedig nagyon örültek a Samp kispadján.

“A mercato alatt két olyan játékos volt, akiket a klub mindenképp meg akart tartani: Eder és Soriano. Ez pedig sikerült is. A csapat egységes, nem volna jó, ha megbontanánk.”

“Hogy mik a céljaink? Az edzések során 200%-ot adni, hogy minél többet tudjunk fejlődni” – zárta a mondanivalóját Zenga.

forrás: azzurri.co.hu