Recent comments

Friss Hírek

Bonaventura hamarosan hosszabbíthat?

Giacomo Bonaventura ügynöke szerint az olasz középpályás elkötelezett a Milan iránt és elképzelhető, hogy hamarosan szerződést hosszabbít a klubbal.

 
A 26 éves középpályás tavaly nyáron az átigazolási időszak utolsó napján érkezett az Atalantából mintegy 7 millió euróért. Bonaventurát az Inter is szerette volna szerződtetni, azonban ő a piros-feketéket választotta. Az előző idény nagyszerűen alakult számára, hiszen 34 bajnoki mérkőzésen 7 gólt szerzett.

Bonaventura idén is szárnyal, a bajnokságban 5 meccsen 2-szer volt eredményes és 3 gólpasszt is kiosztott. Ügynökét az esetleges szerződéshosszabbításról kérdezték az újságírók.

“Jack egy olyan játékos, akire a középpálya bármely részén számítani lehet. A pályafutása a bizonyíték, hogy a kemény munka hosszú távon kifizetődő. Két célja van, jól teljesíteni a Milanban és bekerülni az olasz válogatottba. Nincsenek problémák, összhangban vagyunk és ha eljön a pillanat, akkor tárgyalni fogunk a szerződéshosszabbításról.” – mondta Bonaventura ügynöke.

Bonaventura szerződése 2019 nyaráig szól a Milannal és jelenlegi fizetése szezononként 1 millió euró.

forrás: acmilan.hu