Recent comments

Friss Hírek

A Milan marad a San Siróban

Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa elmondta, a Milan nem fog új stadionba költözni.


A közelmúltban olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint probléma akadt az új stadion-projekttel kapcsolatban, így a piros-feketék nem a portellói területen fogják felhúzni az új arénát.

“Azt hiszem, hogy a Milan maradni fog a San Siróban. Nagyon szeretem ezt a stadiont, akár csak Mr. Bee, aki biztos abban, hogy ez a legjobb megoldás.” – mondta Berlusconi az újságíróknak.

“A megállapodás Taechaubollal? Csak formalitások vannak hátra. Nagyon kedvelem Mr. Bee-t. Az Inter elleni derbi? Nagyon tetszett a csapat játéka. A mérkőzést követően felhívtam Mihajlovicot, hogy gratuláljak neki a csapat remek teljesítménye miatt. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Balotelli? Hibátlanul játszott. Volt egy hosszú telefonbeszélgetésünk és azt mondtam neki, hogy ez az utolsó esélye.”

Továbbá Berlusconi az újságírók kérdésére válaszolva elmondta, a születésnapját követően pár nappal fogják lezárni az üzletet Bee Taechaubollal a klub eladásáról. A korábbi olasz kormányfő szeptember 29-én fogja ünnepelni 79. születésnapját.

forrás: acmilan.hu