Recent comments

Friss Hírek

Udinébe utaznak Baccáék

A Milan kedd este az Udinese otthonába látogat a Serie A 5. fordulójában.


Az Udinese a 18. helyen áll a bajnokságban 3 ponttal, a mérleg 4 meccsen 1 győzelem és 3 vereség.

A rúgott gólok száma 2, a kapott góloké pedig 5. Az udinei együttes jól kezdte az idényt, hiszen az első fordulóban legyőzte a bajnoki címvédő Juventust. Ezt követően azonban három vereség csúszott be, sorrendben a Palermo, a Lazio és az Empoli ellen. 

A házi góllövőlistát – minden sorozatot (Serie A, Olasz kupa) figyelembe véve Cyril Théréau vezeti 2 góllal, majd Duván Zapata, Edenilson és Guilherme következik 1 találattal.

Stefano Colantuono, az Udinese vezetőedzője kijelölte keretét.

AZ UDINESE KERETE:
 
KAPUSOK: Orestis Karnezis, Alex Meret, Rafael Romo;

VÉDŐK: Ali Adnan, Camigliano, Danilo, Maurizio Domizzi, Edenilson, Felipe, Thomas Heurtaux,  Emanuel Insua, Giovanni Pasquale, Ivan Piris, Molla Wague, Silvan Widmer;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Emmanuel Badu, Bruno Fernandes, Manuel Iturra, Marquinho;

TÁMADÓK: Rodrigo Aguirre, Antonio Di Natale, Stipe Perica, Cyril Thereau, Duván Zapata.

A Milan a 9. helyen tanyázik a tabellán 6 ponttal, a mutató 2 győzelem és 2 vereség, valamint 5 rúgott és 6 kapott gól.

A csapat legeredményesebb játékosa – minden sorozatot figyelembe véve – Bacca, aki 3 gólnál jár. Utána Luiz Adriano jön 2 találattal. Továbbá Bonaventura és Honda 1-1 gólos.

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét a találkozóra. A keretben nem szerepel sérülés miatt Philippe Mexés, Ignazio Abate, Juraj Kucka, Jeremy Ménez és M’Baye Niang.

A MILAN KERETE:
 
KAPUSOK: Christian Abbiati, Gianluigi Donnarumma, Diego López;

VÉDŐK: Alex, Davide Calabria, Mattia De Sciglio, Rodrigo Ely, Andrés Llamas (51), Alessio Romagnoli, Cristian Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, Josè Mauri, Manuel Locatelli (73), Riccardo Montolivo, Antonio Nocerino, Andrea Poli, Suso;

TÁMADÓK: Carlos Bacca, Mario Balotelli, Alessio Cerci, Keisuke Honda, Luiz Adriano.

A két csapat összesen 88 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 38 Milan és 19 Udinese győzelem, míg 31 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 152 gólt szerzett és 90-et kapott.
 
A találkozót Daniele Doveri vezeti. 




A 37 esztendős játékvezető eddig 76 mérkőzést vezetett az olasz élvonalban. Doveri az Udinesének 10 meccsen tevékenykedett, a mérleg 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség. A Milan szempontjából a következő a mutató: 6 meccs, 5 győzelem és 1 döntetlen.

forrás: acmilan.hu