Recent comments

Friss Hírek

Filip Helander góljára kétszer válaszolt a Lazio, Bolognában nyert az Udinese

A Lazio emberhátrányban harcolta ki a győzelmet a Hellas Verona vendégeként a bajnokság 6. fordulójában. 


A sérült Luca Tonit nélkülöző Hellas Verona egygólos előnnyel vonulhatott szünetre, miután U21-es Európa-bajnok svéd védője, Filip Helander megszerezte első találatát a Serie A-ban. 

A Lazio a második félidő közepén egyenlített Lucas Biglia büntetőjével, a 81. percben azonban emberhátrányba került Maurício kiállításával. 

Így is megszerezte a győzelmet a római gárda, mégpedig Marco Parolo jóvoltából, aki egy legurított szabadrúgás után bombázott a jobb alsó sarokba.

 Verona–Lazio 1–2 (Helander 33., ill. Biglia 63. – 11-esből, Parolo 86.)


Antonio Di Natale a 6. fordulóban sem tudta megszerezni idénybeli első gólját, ám az Udinese így is megverte idegenben a Bolognát. Az udineiek gyakorlatilag lemásolták a Laziót, hiszen ők is a második félidőben egyenlítettek, majd a hajrában szerezték meg a győztes gólt.


 Bologna–Udinese 1–2 (Mounier 31., ill. Agyemang-Badu 61., D. Zapata 85.)


A Sassuolo már a 3. percben megszerezte a vezetést a Chievo ellen, ám be kellett érnie egy ponttal. A veronaiak gólját Alberto Paloschi szerezte, aki ezzel már négygólos a bajnokságban.


Sassuolo–Chievo 1–1 (Defrel 3., ill. Paloschi 24.) 


Giancarlo González, a Palermo Costa Rica-i védője a saját, majd az ellenfél kapujába is betalált, ám a Torino „önerőből” is eredményes volt egyszer, így az 1993–1994-es idény óta először négy győzelemmel áll hat forduló után – akkor a 8. helyen zárta a bajnokságot. 

Torino–Palermo 2–1 (G. González 44. – öngól, Benassi 48., ill. G. González 71.)