Recent comments

Friss Hírek

Sandro az utódom lehet

Robert Carlos, a brazil legenda támogatásáról biztosította a Juventus új szerzeményét Alex Sandrót: "Ő lehet az utódom".



 
A balhátvéd idény nyáron érkezett az Öreg Hölgyhöz a Portótol, honfitársa úgy véli Alex Sandro ugyanolyan klasszissá érhet, mint ő maga.

"Igaz, hasonlít rám, ha továbbra is így fejlődik, ő lehet az utódom."- nyilatkozta Roberto Carlos a Tuttosportnak.

"Be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, remek srác. Többször láttam játszani a válogatottban és a Portóban."

"Ő egy igazi modern hátvéd, aki a védekezés mellett a támadásból is kiveszi a részét. Brazíliában sokan hozzám hasonlítják, be kell valljam, én is kicsit egykori önmagamat látom benne."


"Nincs olyan lövőereje mint nekem, de olyan nem sok játékosnak volt, azonban ami a játék többi elemét illeti, sok a hasonlóság."- mondta a világbajnok

"El kell ismernem, sokkal jobb a beadásoknál, ez a specialitása. A beívelései szinte mindig megtalálják a csatárokat, ez nagy előny lehet Moratának és Mandzukicnak. Alex Sandro egy olyan hátvéd, aki szállítja a gólpasszokat, ez nyilvánvaló."

"Egyszerű oka van annak, hogy eddig ritkán hívták be a válogatottba. Több remek játékosunk is van a posztján, mint Marcelo a Realból vagy Filipe Luis az Atléticóból."

"A Portóban is sokat javult, a Juventusban még többet fog."

"A Juve az egyik legismertebb csapat Brazíliában, sokan Alex Sandro miatt fogják nézni a Bianconeri meccseit. Ha egy ilyen nagy csapatban jól teljesítesz, az értéked tovább emelkedik" - zárta az interjút Roberto Carlos.

forrás: juventuz.blog.hu