Recent comments

Friss Hírek

Nem védekezhetünk az egész meccs alatt

A Roma mestere a Barcelona elleni BL mérkőzés előtt elmondta, Lionel Messire egyszerűen nincsenek jelzők és megígérte, csapata maximális alázattal és ambiciózusan fog játszani.

 
"Tisztában vagyunk vele, hogy a Barcelona nagyon erős ellenfél, megnyerték az első három bajnokijukat, de nincs értelme túl sokat erről beszélni, mert ezt mindenki tudja."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Messit pedig egyszerűen lehetetlen jellemezni, ő az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Nincs arra tervünk, hogy az egyénekkel hogyan bánjunk a meccsen, mi a Barcelonára mint csapatra tekintünk, mert szerintem a dolgokat együttesen lehet megoldani mind a támadásban, mind a védekezésben. Egyszerűen nem védekezhetünk az egész meccs alatt."

"Tisztában vagyunk azzal is, hogy lesznek nehéz időszakaink, de járatnunk kell majd a labdát ahhoz, hogy mi is problémát okozhassunk az ellenfélnek."

"Még ha most nincsenek is a legjobb formában, de akkor is az egyik legjobb csapat a világon. Holnap ennek megfelelően maximális alázattal és ambiciózusan fogunk játszani. Tovább akarunk jutni és ehhez 6 meccsen kell majd maximális teljesítményt nyújtani és gyűjteni kell a pontokat."

"Ha azt mondanám, hogy azon gondolkodtam, legyen-e valami meglepő változtatás a csapatban, akkor azt tudom mondani, hogy nem lesz meglepetés. Készen állunk arra, hogy alkalomszerűen akár több formációt is bemutassunk a Barca ellen. Kapásból van kétféle tervünk is, de a célunk ugyanaz, eredményesnek lenni."

"Elég nagy a rendelkezésemre álló keret és a meccs előtt nem bánkodom a hiányzók miatt, csak a rendelkezésre állókra összpontosítok, bár beszélek a sérültekkel is, de amikor valaki nem tud játszani, azzal nem tudsz mit csinálni."- utalt Garcia Pjanic hiányára.

"Antonio Rüdiger sérült, Castan esete már sokkal komplikáltabb, ő egy egész évet kihagyott, bár már sokat fejlődött és a szünet is jól jött neki, de még mindig nem 100%-os az állapota. Leandro annyira motivált, mint egy oroszlán, nagyon erős játékos és csodálatos ember, de nekem a lehető legjobban kell menedzselnem a csapatot. Nyugodtak vagyunk, mert De Rossi tud játszani középső védőt, ahogy ezt a Juventus ellen is láthattuk."


forrás: asroma.hu