Recent comments

Friss Hírek

Sérülések nehezíthetik a szerdai meccset

Előfordulhat, hogy a Juventus Álvaro Morata és Mario Mandzukic nélkül fog felállni a Frosinone ellen, azonban várhatóan Mario Lemina az edző rendelkezésére állhat.


Álvaro Morata huszonkét percet követően hagyta el a pályát a Genoa elleni győzelem során, és a Tuttosport beszámolója szerint a futballista furcsa sérüléssel küszködik.

A napilap hírforrása szerint a bianconero csapat orvosi személyzete furcsa problémával találja magát szemben Álvaro Morata esetében, és feltehetőleg a combhajlító izom is sérült a csatárnál.

A mai nap során a játékos vizsgálatokon esik át, amelyek célja a probléma azonosítása, illetve a felépülés idejének a meghatározása.


A La Gazzetta dello Sport szerint Mario Mandzukic sérülése kevésbé súlyos, azonban a horvát játékos is elhagyni kényszerült a pályát a vasárnapi mérkőzésen.

Az olasz újság úgy értesült, hogy a csatár combizomproblémával küzd, és ezért szinte bizonyos, hogy ki kell hagynia a szerda esti meccset.

Mindazonáltal az Öreg Hölgy vezetői némi jó hírekről is értesültek, hiszen Mario Lemina, akinek a térdét az orvosok jégzacskókkal próbálták helyre hozni, csak kis mértékben sérült, ezért várhatóan időben rendbe jön ahhoz, hogy a hétközi fordulóban bevethető legyen. 

forrás: juventuz.blog.hu