Recent comments

Friss Hírek

Ez a meccs egy igazi csapda volt

Rudi Garcia örül a kemény munkával elért idegenbeli győzelemnek a Frosinone ellen, mert szerinte ez a meccs egy igazi csapda volt.

 
"Ezen az estén a 3 ponton kívül sok mindent nem kereshettünk volna, inkább vesztenivalónk volt sok, ezért ez a meccs egy igazi csapda volt."- kezdte a meccs után Garcia.

"A játékosok jól tették a dolgukat és kiadtak magukból mindent. Elismerés illeti a Frosinone csapatát, akik szívvel játszottak és rengeteg problémát okoztak nekünk még úgy is, hogy komoly helyzetig végül nem jutottak. A második gól kicsit későn jött, de legalább jött. A második félidőben túlságosan visszaálltunk, de az, hogy szisztémát váltottunk több magabiztosságot adott a csapatnak."

A Roma szerdán már Bajnokok Ligája mérkőzést játszik a spanyol Barcelonával szemben és Garcia több lehetőség közül választhat.

"Radja Nainggolant pihentettem, de szerencsére elég nagy a keret és nincs előre meghatározott kezdő tizenegy. Mindenkiben hiszek és Iturbe ennek a legnagyszerűbb példája. Azt akarom, hogy a játékosok számára a csapat legyen az első és aztán mindenkinek meg lesz a lehetősége arra, hogy villogjon." 


forrás: asroma.hu