Recent comments

Friss Hírek

A Juventus hosszú távra tervez

A Juventus többségi tulajdonosának, az Exor befektetési cégnek az elnöke, John Elkann biztos benne, hogy a futballklub keretében bekövetkezett radikális változások előbb-utóbb kifizetődnek. 


Mint mondta, csapata hosszú távon építkezik. 

A Fiat Chrysler Automobiles elnöki posztját is betöltő üzletembert a milánói Expón kérdezték, hogy mit gondol az érdekeltségébe tartozó olasz klub jelenlegi helyzetéről. 

Mint ismert, a Bianconeri az utóbbi szezonokban zsinórban négyszer nyerte meg az olasz bajnokságot, az előző idényben ezen felül begyűjtötte története 10. Coppa Italia-trófeáját, valamint bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Azonban egyes kulcsjátékosainak távozása után a klub a Serie A új idényét két vereséggel kezdte, amire még nem volt példa a történelemben.


"Továbbra is optimista vagyok" - nyilatkozta a riportereknek az Agnelli-családhoz tartozó Elkann. "A keret sokat változott, viszont mi hosszú távra tervezünk. A csapat átlagéletkora számottevően csökkent, azonban továbbra is vannak nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosaink.

A Juve sokat fektetett egy erős keret felépítésébe, és az évek során bizonyítottuk, hogy ez egy hosszú távú projekt. Senki nem hitt abban korábban, amit csinálunk, amikor elkezdtük lerakni annak a csapatnak az alapjait, mely azután ennyi mindent nyert.

A Juventus folyamatosan bizonyítja a bátorságát és az előrelátását. Emellett felismertük, hogy ahhoz, hogy erős csapatunk legyen, be kell fektetnünk az utánpótlásba is. Természetesen minden csapatnak meg kell tanulnia együtt játszani, de én továbbra is bizakodó vagyok." - zárta nyilatkozatát Elkann.

forrás: juventuz.blog.hu