Recent comments

Friss Hírek

Khedira kezdeni fog a Sevilla ellen

A Juventus mestere, Massimiliano Allegri lényegében kihirdette kezdőcsapatát a Sevilla elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.


"Szomorú, hogy Lichtsteiner nem áll rendelkezésre, azonban az orvosi stáb további vizsgálatokat kíván végezni." - nyilatkozta Allegri a mérkőzést megelőző kedd esti sajtótájékoztató alkalmával.

"Ami Cácerest illeti, már elmondtuk, tudja, hogy hibázott. Ma Andrea Barzaglival játszunk majd, akár négy védős, akár három védős felállásról lesz szó. Khedira nem játszott egy ideje, de most játszani fog, s készen áll. Ő egy nemzetközi színvonalú játékos. Nem tudom, hogy milyen hosszan tud majd játszani, de bizonyosan szerepelni fog.

Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Pogba, Evra, Morata és Dybala is játszani fognak. Az utolsó középpályás kilétét megtartom magamnak. Khedira bizonyosan játszani fog, s reménykedünk benne, hogy vasárnap már Marchisio is velünk lesz.

Cuadrado nem képes minden mérkőzésen kilencvenöt percig játszani, máskülönben összeesne a zsinórban lejátszott negyedik mérkőzésen. Ugyanez a helyzet Leminával is, aki egy kicsit elfáradt.
Két taktikai rendszert is jól kell ismernünk, s mindenekelőtt forgatnunk kell a keretet, mikor ilyen közeli meccseink vannak.

Össze vagyok-e zavarodva taktikailag? Az egyetlen zavart az a tény okozza, hogy szükségem van egy jobbhátvédre, de egy sem áll rendelkezésemre, így változtatnom kell."

Az utóbbi évek remek európai szereplése ellenére, a Juventushoz hasonlóan, a Sevilla is rendkívül gyenge rajtot vett hazája bajnokságában.

"Vannak hasonlóságok. Nagy elszántságra és összpontosításra lesz szükség. A Bajnokok Ligája megnyerése egy álom, eljutni a döntőbe azonban egy cél számunkra. Mindig be kell biztosítanunk a helyünket a legjobb nyolc között. Az európai labdarúgás színvonala növekedett, ezért vannak évek, mikor meg kell nyerni a csoportot ahhoz, hogy jó sorsolásunk legyen."

Allegrit megkérdezték a csapat brazil játékmesteréről, Hernanesről is, aki gyenge teljesítményt nyújtott a Napoli elleni, vereséggel zárult rangadón.

"Jó teljesítményt nyújtott a Manchester City ellen, de a Napoli ellen visszaesett. Kiváló technikával rendelkezik. A 3-5-2 nem egy bevett szisztéma a csapat számára, ez egy új taktika, s ez azzal is jár, hogy időre van szükség. Tíz új játékosunk van, az alapoktól kell elmagyarázni nekik."

forrás: juventuz.blog.hu