Recent comments

Friss Hírek

Lesz néhány finomhangolás

A Juventus vezetője, Beppe Marotta ismét elmondta, hogy az Öreg Hölgy játékosa, Álvaro Morata maradni szeretne, azonban minden a Real Madridtól függ.


A bianconero elöljáró a Sampdoria elleni meccs előtt nyilatkozott, amelyet végül a bajnok parádésan nyert meg hazai pályán.

Beppe Marottát a Mediaset Premium riportere arról kérdezte, hogy a mai kezdőből hányat fog megtartani a csapat?

„Mindenkit. Már sokszor elmondtam, hogy csak azok a játékosok távoznak tőlünk, akik nem kívánnak itt maradni. A keret bizonyította kiváló minőségét, és ez nem csak technikailag értendő, hanem emberileg is, és a csapat számos fontos célpontot el tud érni.


Mindenkit meg akarunk tartani, de lesz néhány finomhangolás, amely célja egy eleve versenyképes keret további fejlesztése.”

A Real Madrid harmincmillióért visszavásárolhatja Álvaro Morata játékjogát, és elvileg a Juventusnak semmilyen beleszólása sincs az ügybe.

„Álvaro Morata fontos játékos számunkra, és várnunk kell a Bajnokok Ligájának a döntőjéig, mivel ez nagyban befolyásolhatja a Real Madrid teljes szezonját, illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a spanyol csapat ma a bajnoki címért játszik.

Ezt követően leülünk egyeztetni, és megpróbáljuk megtartani a játékost annak teljes tudatában, hogy a futballista maradni óhajt, és mindig egyértelművé tette, hogy számára ez az ideális környezet a fejlődésre.

A tapasztalat azt mondatja velem, hogy nincs nyertes csapat nyertes klub támogatása nélkül. Referenciapont vagyunk, és nem engedhetjük meg a játékosoknak az alibizést. Támogatnunk kell az edző tevékenységét, becsülnünk kell a játékosok munkáját, és így sikerült a tizenharmadik helyről felkapaszkodni a mai napra a címvédésig.

Hogy kitől tartunk a következő szezon tekintetében? Általában ugyanazok a csapatok alkotják az első hat-hét helyezettet, ott van a két milánói csapat, a Napoli, az AS Roma és a kívülállók, például ne feledkezzünk meg a Fiorentináról.”

forrás: juventuz.blog.hu