Recent comments

Friss Hírek

A Roma olyan, mint a kaméleon

Rudi Garcia a Roma sokoldalúságát dicsérte, miután a Barcelona elleni védekező játékstílust követően most támadólag lépnek majd fel a Sassuolo ellen.

 
"A csapat anélkül, hogy vesztene a hatékonyságából, többféle játékstílusban is képes játszani. Nyilvánvaló, hogy minden meccsen úgy szeretnénk játszani és nyerni, mint a Juventus ellen, de a Barcelona elleni meccsre való felkészülés közben nagyon nehéz volt a Frosinone ellen játszani."- mondta Garcia.

"A csapat végül nyert és ez volt a fő cél. A Barcelona ellen teljesen másképpen játszottunk, de továbbra is hatékonyak maradtunk és az, hogy olyanok vagyunk, mint a kaméleon, nagyon sokat segíthet nekünk a szezon során."

"Egy kicsit nehéz koncentráltnak maradni, mert általában a Bajnokok Ligája meccsek előtt és után mindig ez a probléma. Nehéz meccsre számítok holnap, különösen mert a Sassuolónak 7 pontja van és nagyon jó csatárai."

"A játékosok tudják, hogy a győzelem érdekében mindent ki kell adniuk magukból, mert a célunk az, hogy megszerezzük sorozatban harmadik győzelmünket."


"Sok olyan játékosunk van, aki vagy későn, vagy kisebb problémával érkezett a nyáron, ezért most arra fókuszálunk, hogy hatékonyak és szilárdak maradjunk. A fejlődést majd hétről hétre lesz látható. Ez a keret lehetővé teszi nekem, hogy következetes legyek, mert nem számít az, hogy ki áll be a kispadról, mert a minőség azonos marad."

"A Sassuolo ellen nem csak taktikailag kell másként játszani, hanem mentálisan is, ezért tiszteletet érdemelnek. Kevesebbet fogunk védekezni, mint a Barcelona ellen tettük, de elsősorban a hozzáállásunk lesz teljesen más."

A Juventus mestere, Max Allegri ma azt nyilatkozta, hogy a Roma és a Juventus a Scudetto fő várományosai.

"Mindenkinek meg van a saját véleménye és az enyém sem fog változni. Ezért szerintem a Juventus a fő esélyes, de ez a szezon sokkal nyitottabb lehet éppen azért, mert az Inter és a Milan is megerősödött."

Miralem Pjanic visszatért a keretbe annak ellenére, hogy előzetesen sokkal hosszabb kényszerpihenőről volt szó, azonban Wojciech Szczesnyre 6 hetes kihagyás vár ujjficam miatt.

"Pjanic hamarabb elkezdett újra edzeni, mint vártuk és az elmúlt napokban mindent megcsinált a csapattal, tehát mindenféle orvosi rizikó nélkül újra bevethető lesz."

"Ami Szczesnyt illeti, tudtuk, hogy nagyon tehetséges és egyben tapasztalt is. Az ujjsérülés nagyon fontos egy kapusnál, igaz nem törött el, de kificamodott, ezért szeretnénk elkerülni azt, hogy visszaessen, így nem kockáztatjuk a játékát, lassan tér majd vissza."

"Az egyik dolog, amit a legjobban szeretek Wojciechben az, hogy már ért olaszul. Néha elrontjuk, hogy elkezdünk hozzá angolul beszélni, erre szól nekünk, hogy váltsunk olaszra, mert tanulni akar. Ez igazán nagyszerű hozzáállás."

"Szerencsére itt van nekünk Morgan De Sanctis, aki miatt teljesen nyugodtan aludhatunk azzal a tudattal, hogy ő áll a kapuban."

A Sassuolo elleni keret: Lobont, Rudiger, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Totti, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Ponce, Keita, Vainqueur, Gyomber, Florenzi, De Sanctis, Gervinho, Torosidis, Manolas, Ucan 


forrás: asroma.hu