Recent comments

Friss Hírek

Nem dőlhetünk hátra!

Négyből negyedik meccsét is megnyerte az Inter, amire 13 éve nem volt már példa a csapatnál. 


A Nerazzurri ezúttal is egy gólos győzelmet aratott, a mindent eldöntő gólt ezúttal a tavalyi gólkirály, Mauro Icardi szállította.

A csapat edzője, Roberto Mancini érthetően elégedett volt az eredménnyel, ugyanakkor felhívta a figyelmet rá, hogy a győzelem a tabella állásán még nem változtatott semmit, és csapata előtt nagyon sok munka áll még.

“A tabellán ez a győzelem nem változtatott, de nagyon fontos volt, hogy legyőzzük a jó formában lévő Chievót egy nehéz pályán. Fontos dolog elsőnek lenni és ott is maradni, de még sok meccset kell megnyernünk, hogy itt maradhassunk.”

“Perisicnek még integrálódnia kell a csapatba, de ma sokkal jobban játszott, mint a Derbyn. Elégedett vagyok, az első félidőben nagyon magas szinten játszottunk, de nem találtunk szabad területet, mert minden egyes helyet levédekeztek, ráadásul olyan idő volt ma, mint egy augusztusi napon, így ez egy nagyon nehéz meccs volt.”

“Nem tudjuk 3-4 hónap alatt teljesen megváltoztatni a csapatot, de minél többet dolgozunk, annál jobbak leszünk, és az új emberek is sokat segíthetnek. Remélem, Murillo sérülése nem komoly, szerencsére Jeison általában hamar visszanyeri az erejét.”

forrás: azzurri.co.hu