Recent comments

Friss Hírek

Jó futballt játszottunk, de nagy árat fizettünk

Massimiliano Allegri a Frosinone elleni 1-1-es mérkőzést követően csalódottan beszélt az Öreg Hölgy csapatáról, amely véleménye szerint bárkit képes megszorongatni, ám sajnos bárkitől képes vereséget is szenvedni.


A bianconero csapat egy kemény első félidőt követően Simone Zaza első góljával megszerezte a vezetést, ám Leonardo Blanchard szabadon fejelhetett a hosszabbításban egy szögletet követően, amivel ki is egyenlítettek a vendégek.

„Hogy mérges vagyok-e? Nem, csak csalódott.” - nyilatkozta a hazaiak mestere a Mediaset Premium mikrofonja előtt.

„Végül jogos volt, hogy gólt kaptunk egy szögletből, mert nem irányítottuk a helyzetet, és nem lett volna szabad megengedni nekik, hogy egyenlítési lehetőséghez jussanak.


Hiba volt szöglethez juttatni a Frosinone csapatát a mérkőzés utolsó percében. Megpróbáltuk cifrázni a helyzetet, amikor csak annyit kellett volna tegyünk, hogy birtokoljuk a labdát.

A tabellán most így számos pontot veszítettünk. Sok fiatal játékos van a csapatban, akik még nincsenek hozzászokva, hogy egy nagy klub mezét viseljék, és tanulni fognak ezekből a hibákból.

Sajnos jelenleg itt állunk; képesek vagyunk bárkit legyőzni, ám bárkitől vereséget is szenvedhetünk ugyanakkor.”

Massimiliano Allegri a második félidőben beállította Paulo Dybalát, és átállt 3-5-2-es rendszerre.

„Azért döntöttem ezen felállás mellett, mert szét kívántam húzni a Frosinone védelmét, illetve biztosítani kívántam a védősor szilárdságát. A futballunk minősége jó volt, és számos gólszerzési lehetőséget kialakítottunk, azonban végül megfizettünk a meccs végén jelentkező hibáért.
Ez fejlődési szakasz a csapat életében, azonban gyorsabb fejlődésre van szükség, mivel nem hagyhatunk el ennyi pontot a meccsek során.”

forrás: juventuz.blog.hu