Recent comments

Friss Hírek

A tabella egyelőre csak pszichológiai szempontból számít

A Roma egyelőre 4 ponttal el van maradva a listavezető és száz százalékos Inter mögött, azonban Rudi Garcia szerint a tabella jelen pillanatban csak pszichológiai szempontból számít.



"Elismerés illeti az Intert, de ne feledjük, hogy az elmúlt két évben nekünk is 5 győzelmünk volt az első 5 meccsen. Túl korai még azt mondani, hogy a bajnokság lefutott, hiszen a szezonnak nincs vége 4 meccs után. És mit mondanának azokról a csapatokról, akik mögöttünk vannak?"- kezdte a Sampdoria elleni meccs sajtótájékoztatóját Garcia.

"Jelen pillanatban a tabellának csak pszichológiai szerepe van és minél több meccset nyerünk, annál közelebb leszünk a tabella tetejéhez, ezért kicsit mérges is vagyok, hogy nem nyertünk a Sassuolo ellen."

"Ha sikerült volna sorozatban 3 győzelmet szerezni, akkor azzal nagyot ugrottunk volna előre a tabellán és lehetett volna növelni a távolságot a többi csapattal szemben, ezért sajnálom a vasárnapi eredményt."

"Voltak jó meccseink és kevésbé jók. Nyugodtnak kell maradnunk és úgy dolgozni, mert a szezont még nem most kell megítélni. 8 ponttal kezdtünk eddig, legyőztük a Juventust és döntetlent játszottunk a Barcelonával, szóval azért annyira nem vészes a helyzet."

"Ma nyernünk kell, aztán jön a Carpi, a BATE és végül a Palermo elleni meccs. Ezek után már tisztább képet kapunk majd arról, hogy hol is tartunk. Leszegett fejjel megyünk előre és megpróbálunk annyi pontot gyűjteni, amennyit csak lehetséges."

A sűrű program miatt elképzelhető, hogy Garcia kénytelen lesz komolyan rotálni a csapatát.

"Láthatják a többi csapaton, ahol komoly változtatások voltak, hogy mik lettek az eredmények, tehát nincs erre szabály. Jól kell játszani és nyerni. Jobban kell játszani, mint tettük azt a Sassuolo ellen, különösen az első félidei játéknál kell jobb, de én nem nézek vissza, én a holnapi meccsel foglalkozom. A második félidő már jobban tetszett és analizáltuk azokat a dolgokat, amiket nem szabad elkövetnünk. Nincs idő sajnálkozni, a Samp meccsre kell koncentrálni. Azzal, hogy otthon elvesztettünk két pontot, így azt idegenben kell pótolni."

A Sampdoria elleni keret: Lobont, De Sanctis, Pop; Digne, Castan, Maicon, Gyomber, Emerson Palmieri, Torosidis, Manolas; Nainggolan, Pjanic, De Rossi, Keita, Vainqueur, Florenzi, Uçan; Iturbe, Dzeko, Salah, Iago Falque, Ponce, Gervinho 


forrás: asroma.hu