Recent comments

Friss Hírek

A Milan 10 emberrel kikapott a Genoától

A bajnokság 6. fordulójában az AC Milan a 43. perctől emberhátrányban játszott, és 1–0-s vereséget szenvedett a Genoa vendégeként.



A Genoa–Milan meccsen két olyan csapat találkozott egymással a Serie A 6. fordulójának vasárnap kora délutáni meccsén, melyek ebben a bajnoki szezonban még nem játszottak döntetlent. A genovaiak egy győzelemmel és négy vereséggel, a milánóiak három siker mellett két zakóval rajtoltak.

Ennek megfelelően nem is volt sokáig 0–0 a meccs, a hazaiak ugyanis már a 10. percben megszerezték a vezetést Blerim Dzsemaili szabadrúgásával, amely megpattant a sorfalon, így becsapta Diego López kapust.
Ráadásul a 43. percben emberhátrányba is került a Milan, miután Alessio Romagnoli begyűjtötte a második sárga lapját.

A második félidő már csak helyzeteket hozott, gólt nem, pedig a Milan az utolsó tíz percben emberhátrányban is három csatárral rohamozott, miután Luiz Adriano és Mario Belotelli mellé Carlos Bacca is beállt. 

A hajrában nem nekik, hanem a volt Genoa-középpályásnak, Juraj Kuckának volt még egy nagy lehetősége, de a kapu fölé lőtt, így a Milan elszenvedte harmadik vereségét ebben az idényben.

Genoa–AC Milan 1–0 (Dzsemaili, 10.)


forrás: NSO