Recent comments

Friss Hírek

Megpróbálunk felkapaszkodni

A Juventus sikeres hetet zárt, hiszen a Manchester City elleni diadalt követően, megszerezte első bajnoki győzelmét a Genoa vendégeként. 


"A Manchester City elleni eredményünk ugyanaz maradt volna akkor is, ha ma nem győzünk." - nyilatkozta Massimiliano Allegri a mérkőzés lefújása után.

"Ma óvatossággal és szervezett védekezéssel arattunk győzelmet, de jobb teljesítményt is nyújthattunk volna, amikor tizenegyen játszottunk tíz ellenében. Ez egy fontos győzelem, most meg fogunk próbálni felkapaszkodni az első három helyezett felé.

Ma néhány komoly helyzetet alakítottunk ki, azonban eltékozoltuk azokat a rossz utolsó passzokkal. A játékunknak javulnia kell. Tíz új játékosunk van, nem várhatom, hogy a csapat támadó szellemű legyen. Fontos volt, hogy kapott gól nélkül zártuk a mérkőzést, ilyen nem történt Shanghai óta." - utalt Alllegri a Lazio elleni Olasz Szuperkupa-győzelemre.

A Juventus ifjú spanyol támadója, Álvaro Morata, aki győztes találatot szerzett a Manchester City ellen, idő előtt hagyta el a pályát. 

"Érzett némi fájdalmat, meglátjuk, hogy mi a gond. Ott van nekünk Zaza és Dybala, olyan emberekre van szükségünk, akik készek feláldozni magukat és csapatként játszani. Moratának a hasizmával akadt gondja, ez egy kicsit furcsa.

Mandzukicnak görcsei voltak és az izmai megmerevedtek, szerencsére számos csatárunk van, s a többiek játszanak majd."

Az Inter továbbra is hibátlan teljesítménnyel menetel, míg a Roma fontos pontokat veszített a Sassuolo együttesét fogadva.

"Az Inter az első számú esélyes a Roma és a Juventus mellett. A Scudettóról a tabella dönt, s négy mérkőzést nyertek. Jó teljesítményt nyújtanak, de jelen pillanatban értelmetlen a bajnoki címről beszélni. Legyünk realisták. Az Inter szilárd és esélyes a végső győzelemre, de ehhez nekem is lesz szavam.

Garcia az ellenkezőjét teszi annak, amit előző évben tett. Az igazság az, hogy az Inter az első, ők az esélyesek, míg a Roma is ott van és harcban lesz. Ami minket illet, szép győzelmet arattunk, hogy elhagyjuk a tabella alját. 

Pogba azt tette, amit tennie kellett. Leminára azért esett a választásom, mert ma fizikális mérkőzésre számítottam. Hernanes rengeteg energiát emésztett el a Chievo és a Manchester ellen, s azt kockáztattuk volna, hogy őt is elveszítjük, ezért úgy döntöttem, hogy pihentettem. Ma Zaza is beállt, rengeteg játékosom van és neki be kell illeszkednie. Ő is fog kapni játékidőt.

A kontratámadások? Ezek technikai hibákból következtek. Javulnunk kell a labdatartás tekintetében is, amikor emberelőnyben voltunk, meg kellett volna játszanunk a labdákat egy bizonyos számú passz után, s ez a szám nem három."

forrás: juventuz.blog.hu