Recent comments

Friss Hírek

Vasárnap ebédidőben a Genoa lesz az ellenfél

A Milan vasárnap délben a Genoa ellen lép pályára a Serie A 6. fordulójában.


A Genoa a 17. helyen áll a bajnokságban 5 fordulót követően mindössze 3 ponttal. 

A mérleg 1 győzelem (Genoa-Hellas Verona 2-0) és 4 vereség (Palermo-Genoa 1-0, Fiorentina-Genoa 1-0, Genoa-Juventus 0-2, Lazio-Genoa 2-0). A genovai együttes az utóbbi három mérkőzését elveszítette. 

A Genoa eddig mindössze 2 gólt szerzett a bajnokságban, a legeredményesebb játékos Serge Gakpé és Leonardo Pavoletti 1-1 találattal.
 
Gian Piero Gasperini, a Genoa vezetőedzője kijelölte keretét a találkozóra. Eltiltás miatt a mérkőzést biztosan kihagyja Issa Cissokho és Goran Pandev, míg Mattia Perin sérüléssel bajlódik.

A GENOA KERETE:
 
KAPUSOK: Eugenio Lamanna, Samir Ujkani, Daniele Sommariva;

VÉDŐK: Sebastien De Maio, Nicolas Burdisso, Diogo Figueiras, Giovanni Marchese, Armando Izzo, Mario Ierardi;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Blerim Dzemaili, Panagiotis Tachtsidis, Tomas Rincón, Olivier Ntcham, Diego Capel;

TÁMADÓK: Diego Perotti, Serge Gakpé, Leonardo Pavoletti, Darko Lazovic, Diego Laxalt, Raul.

A Milan a 7. a tabellán 9 ponttal, a mérleg 5 meccsen 3 győzelem és 2 vereség, valamint 8-8-as gólkülönbség. 

A piros-feketék az utóbbi 5 mérkőzésükből hármat megnyertek (Milan-Empoli 2-1, Milan-Palermo 3-2, Udinese-Milan 2-3) és kettőt elveszítettek (Fiorentina-Milan 2-0, Inter-Milan 1-0).

A csapat házi góllövőlistáját – minden sorozatot figyelembe véve – Carlos Bacca vezeti 3 góllal, majd Luiz Adriano és Giacomo Bonaventura következik 2-2 találattal. Keisuke Honda, Cristian Zapata és Mario Balotelli egy gólnál jár.

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét. Sérülés miatt nem áll a szerb edző rendelkezésére Ignazio Abate, Philippe Mexés, Jeremy Ménez és M’Baye Niang. Jó hír, hogy Andrea Bertolacci, Luca Antonelli és Juraj Kucka is felépült.

A MILAN KERETE:
 
KAPUSOK: Christian Abbiati, Gianluigi Donnarumma, Diego López;

VÉDŐK: Alex, Luca Antonelli, Davide Calabria, Mattia De Sciglio, Rodrigo Ely, Alessio Romagnoli, Cristian Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Andrea Bertolacci, Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, José Mauri, Juraj Kucka, Riccardo Montolivo, Antonio Nocerino, Andrea Poli, Suso;

TÁMADÓK: Carlos Bacca, Mario Balotelli, Alessio Cerci, Keisuke Honda, Luiz Adriano.

A két csapat összesen 135 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 59 Milan és 33 Genoa győzelem, míg 43 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a piros-feketék 208 gólt szereztek és 151 gólt kaptak.

 A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
 
Genoa (3-4-1-2): Lamanna – De Maio, Burdisso, Marchese – Figueiras, Rincón, Dzemaili, Laxalt – Perotti – Pavoletti, Capel.

Milan: (4-3-1-2): Diego López – Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio – De Jong, Montolivo, Bertolacci – Bonaventura – Luiz Adriano, Balotelli.

A találkozót Paolo Tagliavento vezeti. 


A 43 éves bíró eddig 177 meccset vezetett az élvonalban. Tagliavento a Genoának 21 meccsen tevékenykedett, a mérleg 9 győzelem, 6 döntetlen és 6 vereség. A Milan mutatója a következő: 23 meccs, 10 győzelem, 8 döntetlen és 5 vereség.

forrás: acmilan.hu