Recent comments

Friss Hírek

Mihajlovic stílusa nem tetszik a játékosoknak?

A Milan nyáron kinevezett új vezetőedzője, Sinisa Mihajlovic és a csapat között állítólag már meg is történt az első összezörrenés. 


A háttérben a szerb edző stílusa áll, mint a problémák forrása.
 
Mihajlovicot ezért a Milan vezetősége meg is hívta egy találkozóra, mivel néhány – meg nem nevezett – játékos panasszal élt a fejesek felé az edzői stílusa miatt.  A gátat úgy tűnik, hogy a hétközi Mantova elleni mérkőzés váltotta ki.

Az edzőmérkőzés után Mihajlovic nem rejtette véka alá a véleményét, amikor a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy a csapat pocsék teljesítménye érthető: “Azok a játékosok kaptak ma lehetőséget, akik eddig nem úgy teljesítettek az edzéseken, hogy megérdemeljék a bajnokikon való szereplést. Most láthatják is, hogy miért” – tette hozzá.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a fenti kritika volt az, amely a klub néhány sztárjátékosánál borította ki azt a bizonyost. Az ügy kezelése miatt tegnap este Silvio Berlusconi és Adriano Galliani egy közös vacsorára hívták meg a csapat edzőjét.

A helyzet ellentmondását az adja, hogy a hírek szerint a szurkolóknak viszont pont tetszik az a mód, ahogy Mihajlovic bánik a játékosokkal. Véleményük szerint már Inzaghinak is így kellett volna bánni velük, nem pedig a végletekig védeni a játékosokat.

forrás: azzurri.co.hu