Recent comments

Friss Hírek

Marchisio ismét kiesett egy hónapra?

Olasz források szerint Claudio Marchisio visszatérése nyomán ismét megsérült, és ezúttal egy hónapot hagyhat ki a középpályás.


Az olasz válogatottat augusztus elejétől izomprobléma hátráltatja, és csak szombatra lett ismét bevethető a Chievo elleni hazai mérkőzésen, ám ezt sem tudta végigjátszani.

Il principino a félidőben a jobb combizom megkeményedését érezte, ezért le is kellett cserélni, a meccs után a közösségi médiában arról írt, hogy remélhetőleg nem komoly a sérülése.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a futballista esetén nem zárható ki az újabb combsérülés, amely ezúttal akár egy hónapra is harcképtelenné teheti a játékost.


Claudio Marchisio minden bizonnyal nem fog a holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzésen pályára lépni a Manchester City ellen, még ha be is bizonyosodna, hogy sérülése korántsem olyan súlyos.

A Juventus keretéből fontos játékosok hiányoznak sérülés miatt, így október elejéig minden bizonnyal nem bevethető a nyáron igazolt Sami Khedira, míg Kwadwo Asamoah a novemberi térdműtétet követően szeptember elején edzésbe állt, barátságos mérkőzésen játszott is a Cheraschese ellen, így ő akár vissza is térhet az elkövetkező hetekben.

forrás: juventuz.blog.hu