Recent comments

Friss Hírek

Az erkélyről jobb a kilátás

Egyelőre óriási az érdeklődés a bajnokságot három vereséggel kezdő Frosinone hazai meccsei iránt a Serie A-ban: az olasz élvonal újonca második otthoni fellépésén is telt ház előtt fogadta ellenfelét. 


Sőt a meccset többen nézték élőben, mint amennyi a stadion befogadóképessége…

A Roma elleni összecsapásra mind a tízezer jegyet elkapkodták a Stadio Matusába a szurkolók, sőt az érdeklődés akkora volt, hogy az aréna melletti lakóházak erkélyei is megteltek nézőkkel.

A közeli épületek balkonjairól legalább olyan jó kilátás nyílik a pályára, mint a stadion legfelső soraiból, ám a hivatalnokoknak nem feltétlenül tetszik az ingyenes „meccslátogatás”. A rendőrség vezetői az összecsapás után elmondták, elégedettek voltak a szervezéssel és a rendezéssel, ugyanakkor a közeli lakások tulajdonosait hivatalosan is figyelmeztetik.

A hatóságoknak nem feltétlenül az „üzérkedéssel” van elsősorban problémájuk, hanem biztonsági szempontból találják kifogásolhatónak az erkélyes meccsnézést, szóvivőjük azonban azt is elárulta, hogy vizsgálatok indítása esetén jogi szempontból feltétlenül összetett problémával néznének szembe.

forrás: NSO