Recent comments

Friss Hírek

Pirlo, De Rossi és Balotelli játékára sem számít Conte?

Kereken 100 nap van hátra a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság rajtjáig, így most már tényleg finisébe fordult a várakozás. 


A kerek szám apropóján a Corriere dello Sport közölt le egy cikket, amelyben érdekes elképzeléseket vázolnak fel… 

A lap szerint ugyanis a selejtezőcsoportot veretlenül megnyerő olasz válogatott könnyen lehet, hogy több sztárja és korábbi alapembere nélkül utazik majd a kontinenstornára, köszönhetően Antonio Conte szövetségi kapitány döntésének.

A Corriere úgy tudja, hogy a 2006-os világbajnok csapat utolsó mohikánjai közül ketten, név szerint Andrea Pirlo és Daniele De Rossi jó eséllyel nem lesznek tagjai Conte leendő Eb-keretének. De Rossi esetében ezt a sorozatos szezonbéli sérülések indokolhatják, míg Pirlo a New York City játékosaként már teljesen más ritmusban és menetrendben játszik, mint tette azt korábban, európai karrierje során.

Kettejüknek egyébként összesen 217 válogatott meccs áll a nevük mellett, azt pedig csak halkan üzenjük a Corriere munkatársainak: márciusban ilyen jellegű jóslatokba bocsátkozni még szinte teljesen felesleges.

A lap szerint egyébként egy harmadik vezéráldozata is lehet Conte keretformálásának, méghozzá az a Mario Balotelli, aki a legutóbbi két világeseményen alapembernek számított, a jelenlegi kapitány azonban már kinevezése óta nem igazán számol vele. Helyette valószínűleg Bernardeschi vagy Insigne utazhat Franciaországba – írja az említett sportlap.

forrás: azzurri.co.hu