Recent comments

Friss Hírek

Kíváncsian várom a derbit

Cesare Prandelli szerint az Inter és a Milan összecsapása, vagyis a Derby della Madonnina sok kérdést von maga után. 


A Tuttosport kérdezte a mestert.

“Kíváncsian várom a két csapat mérkőzését” – kezdte Prandelli.

“Két olyan csapat lép majd pályára, melyek sok változáson mentek át az utóbbi időben, és még keresik a stílusukat. Meglehetős érdeklődéssel várom, hogy a két csapat hogyan fog felállni, mivel a két edző már dolgozott együtt és elég jól ismerik egymást.”

“Mihajlovic-nak még nem sikerült teljesen elfogadtatnia a személyiségét a csapattal. Ahogy a többi edzőnek, úgy neki is időt kell adni. Sinisa nehézségei – többek között – abból fakadnak, hogy vannak új arcok a csapatban, és őket is még integrálnia kell” – mutatott rá arra, hogy a Milannál még nincs minden a helyén.

“Mancini és az Inter esetében más a helyzet. Van még mit csiszolni a játékon, de ettől függetlenül az eredmények jönnek. Az Atalanta és a Carpi ellen sikerült a Nerazzurinak ráerőltetnie az akaratát az ellenfeleire, ez azért komoly fegyvertény lehet.”

“Hogy ki volt a legmeglepőbb igazolás? A Milan részéről egyértelműen Bacca, mivel ő az a fajta játékos, aki nagyon gyorsan képes kiugrani a védők közül. Az Inter oldalán pedig Jovetic, akiről azt gondolom, hogy a Serie A egyik legtechnikásabb játékosa jelenleg” – emelte ki Prandelli, amikor a két csapat mercatójáról kérdezték.

forrás: azzurri.co.hu