Recent comments

Friss Hírek

Bátran állunk a kihívások elé

A Frosinone kapusa Nicola Leali bevallotta, hogy elég biztos abban, hogy a csapata komoly kihívás elé fogja állítani a Scudettóért harcoló Roma együttesét a hétvégi összecsapáson.


A Juventus-tól kölcsönbe érkező 22 éves kapus nagyon izgatott, hogy a Farkasok ellen léphet pályára és úgy hiszi, hogy kemény ellenállásba fog ütközni a római csapat a Stadio Matusában – vallotta be, amikor az újságírók az esélyekről kérdezték.

“A Torino ellen nem szereztünk pontot, de jól játszottunk, viszont az Atalanta ellen is kikaptunk” – kezdte az interjút.

“A következő ellenfél a Roma lesz, akik ellen nagyon nehéz lesz játszani, de a futballban bármi megtörténhet. Tudjuk, hogy a Roma egy nagy csapat, és hogy sokat fejlődtek az elmúlt időszakban. Ezt be is mutatták a Juventus ellen.”

A frissen feljutó és a Serie A légkörét még szokó Frosinone az esélytelenek abszolút nyugalmával vághat neki a vasárnapi mérkőzésnek, ez azonban nem szegi – ahogy már fentebb is láthattuk – Leali kedvét.

“Mindegyik ellenfelünket tiszteljük és bátran állunk a kihívások elé. Tudom, hogy harcolni fogunk és mindent meg fogunk tenni a pályán. Csak ki kell mennünk a pályára és küzdeni, még ha olyan ellenfelek ellen játszunk, mint amilyen a Roma is” – tette hozzá a fiatal kapus.

“Hogy félek-e a Roma elleni összecsapástól? Nem igazán. Persze, nagyon erős csapat és kiváló csatáraik vannak. Viszont pont ezért nyomás csak rajtuk lesz” – ezzel zárva szavait.

forrás: azzurri.co.hu