Recent comments

Friss Hírek

A Dybala-Morata kettőst kell játszatni

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini véleménye szerint Paulo Dybalában hinnie kell a Juventus vezetőségének, ha eredményeket akarnak elérni.


A rosanero klubtulajdonos a nyáron értékesítette az argentin futballistát az Öreg Hölgynek, és az ügylet nyomán akár negyvenmillió euró is ütheti a markát, így valószínűleg anyagi indokok miatt is szót emel a csatár játszatása mellett.

„A Juventusnak hinnie kell Dybalában.” - olvashatók Maurizio Zamparini szavai a Tuttosport hasábjain.

„Massimiliano Allegrinek hinnie kell a játékosban. Amikor láttam, hogy a szuperkupán a padon foglal helyet Paulo, majd az első bajnokin is az Udinese ellen, valósággal elszomorodtam.


Meghökkentem, és azon kezdtem gondolkodni, hogy minek vették meg akkor a futballistát?

Szöveges üzenetet is küldtem Marottának, mondván, hogy Dybalát és Moratát kell pályára küldeni támadósorban, ha vissza szeretnének térni a csúcsra.

Ez a két támadó bármely védősor eszén képes túljárni, azonban nem szabad túl sok taktikai feladattal megbéklyózni őket, mivel ebben az esetben a csapat csak ötven százalékban használja ki a bennük rejlő potenciált.

Paulo esetében csak egyetlen tanáccsal szolgálhatok. Meg kell találnia a megfelelő könyörtelenséget és vágyat, ahogyan azt Javier Pastore tette a Paris Saint-Germain csapatánál.”

A Juventus két vereséggel kezdte a bajnokságot a komoly és Arturo Vidal távozása miatt váratlan változásokat hozó nyarat követően, azonban a mercato utolsó napjaiban további erősítés érkezett a csapathoz, így a válogatott szünetet követően várhatóan egy másik Juventust láthatunk majd a pályán.

forrás: juventuz.blog.hu