Recent comments

Friss Hírek

Nem versenyezhetnek

Látva Gonzalo Higuaín formáját egyre inkább valószínűsíthető, hogy a nyári mercato alatt távozni fog Nápolyból az argentin gólvágó. 


A dél-olasz csapat pedig a játékos helyettesítésére a Dortmund csatárát, Pierre-Emerick Aubameyangot szemelte ki.

Mivel a németeket sem ejtették a fejükre, ezért nem aprópénzért engednék el a mostani keret talán legnagyobb sztárját. A gaboni támadó nevét egyre több európai élcsapattal hozzák összefüggésbe, melyek lehetséges célállomást jelenthetnek a nyár folyamán. A nagy érdeklődésre való tekintettel a csapat sportigazgatója, Hans-Joachim Watzke nyilatkozott a Kickernek.

„Ha valaki 100 millió eurót vagy akár többet is hajlandó ajánlani, akkor azzal érdemben is leülünk tárgyalni. Ha nem lesz olyan kérő, akit komolyan vehetünk, akkor Aubameyang továbbra is nálunk fog játszani.”

Persze egy gyakorlott futballszurkoló ilyenkor csak legyint, mondván csak fel akarják srófolni a játékos árát. Ebben van is igazság, főleg akkor, amikor a Napoli mellett a Real Madrid és a PSG is a lehetséges kérők között van. Utóbbiak pedig szinte végtelen pénzügyi forrásokkal bírnak…

Az az érzésünk, hogy – ha egyáltalán volt valamilyen érdeklődés – De Laurentiis és nápolyi kompániája csak trollkodott egyet a luxusbolt előtt útban a külvárosi diszkont felé.

forrás: azzurri.co.hu