Recent comments

Friss Hírek

A Milan előrébb tart az Internél

Fabio Capello, a Milan korábbi sikeredzője fejtette ki véleményét a hétvégi Inter-Milan rangadóról.

 
A 69 éves szakember 1976. és 1980. között játékosként erősítette a piros-feketéket, majd az 1990-es években edzőként dolgozott. Capello edzőként 4 Scudettót, 1 Bajnokok Ligáját, 3 Olasz szuperkupát és 1 Európai szuperkupát nyert a csapattal.

“Ez egy érdekes mérkőzés lesz két újjáépülőben lévő csapat között. Az Internél több játékos is az átigazolási időszak utolsó napjaiban csatlakozott a kerethez. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a Milan egy kicsit előrébb tart a projektet illetően.” – mondta Capello.

Ezt követően az olasz szakembert arról kérdezték, hogy lát-e hasonlóságot közte és Sinisa Mihajlovic között.

“Abszolút. Ha az Olaszországban dolgozó edzőket nézzük, akkor leginkább Sinisa emlékeztet magamra. Néhány évvel ezelőtt találkoztunk Dubajban, amikor Sinisa Szerbia szövetségi kapitánya volt és kifejtette az elképzeléseit a futballról. Sok dologban megegyezett a véleményünk. Mihajlovic csak komolyságot és tiszteletet akar.  Vannak olyan emberek, akik reggel 6 órakor kelnek és dolgozni mennek a gyárba, míg mi csak napi 3 órát dolgozunk. Balotelli? Mariónak minden tulajdonsága megvan, de ha továbbra is úgy viselkedik, mint korábban, akkor tudja hol fogja végezni.”

“A derbi a középpályán fog eldőlni, mint mindig. Véleményem szerint Carlos Bacca és Luiz Adriano személye döntő fontosságú lehet a Milan javára. Nagyon kedvelem őket. Berlusconi? Hébe-hóba szoktam vele beszélni. Tudom, hogy most Oroszországban van, hogy találkozzon Putyinnal.”

Capello továbbá azt is elárulta, hogy az utóbbi években nem volt arra lehetősége, hogy csatlakozzon a klub szakmai stábjához.

forrás: acmilan.hu