Recent comments

Friss Hírek

Most kezdődik a szezonunk

Massimiliano Allegri megkönnyebbülten nyilatkozott a Chievo elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón, mivel a csapat számára mindenki elérhető, és reménykedik benne, hogy a futballisták élvezni fogják a játékot, mivel ez fontos a győztes csapat kialakításához.


A két vereséget gyűjtő Juventus az eddig százszázalékos Chievo ellen lép pályára szombat este, és számos bianconero szurkoló reménykedik benne, hogy a csapat megszerzi első pontjait hazai pályán.

„Claudio Marchisio kezdeni fog.” - jelentette ki Massimiliano Allegri a sajtótájékoztatón.

„Álvaro Morata esetében még ki kell értékelnem a játékos állapotát, mivel a minap influenzás volt, azonban jó edzésmunkát végzett.


Jelen pillanatban nem szabad a Manchester Cityre gondolnunk, csak a Chievóval szabad foglalkoznunk, mivel szükségünk van a három pontra.

Azonban, mivel mindenki rendelkezésemre áll, kiértékelem a játékosok állapotát, figyelembe véve a keddi Bajnokok Ligája találkozót is.

Hernanes a középpályán futballozott, a védők előtt játszott a kezdetekben, aztán játékmester lett, támogatja a csatárokat, és ezen kívül képes támadó középpályást is játszani.

Megnézve a statisztikai adatait egyértelmű, hogy képes gólokat szerezni, ez pedig fontos számunkra. Az Inter révén már volt része néhány játékpercben, így rendelkezésre áll, és kész a játékra.”

Többen úgy nyilatkoztak, hogy most kezdődik a szezon a Juventus számára, a negyvennyolc éves szakember pedig egyetért ezzel az állásponttal.

„A bajnokságnak most kell kezdődnie számunkra, mivel egyelőre pont nélkül állunk a tabellán. Az ez előtti két mérkőzés más volt, de sajnos az eredmény ugyanaz volt mindkét meccs esetén.

Ez még soha nem történt meg a Juventusszal, most ez megesett, csupán annyi a feladatunk, hogy tisztában legyünk a helyzettel, és realista módon reagáljunk.

Jelenleg nemigen van miről beszélni, csak a tennivalókkal és a munkával kell foglalkozni. Nincs időnk a beszédre, az átigazolási ablak lezárult, és háromnaponta mérkőzés vár ránk.

Koncentrálnunk kell, és megfelelő ritmust kell találnunk az ilyen mérkőzéseken való helytálláshoz.

A csapat, amelyik jól érzi magát a pályán, az győztes csapat, még soha nem láttam rossz futballt játszó győztes csapatot.

Most már több alternatíva áll rendelkezésemre a különböző adottságokkal rendelkező játékosok révén, ez pedig jó, mert a szükségletek változhatnak a szezon során.

Azonban véleményem szerint a csapat nagyon kiegyensúlyozott, így, hogy már Khedira és Asamoah kivételével mindenki egészséges, lehetőségünk van eleget tenni a kötelességünknek, és egy jó szezont futhatunk.

Mindhárom fronton harcba szállhatunk, és majd március-áprilisban kötelezően harcolnunk kell a Bajnokok Ligájában, az Olasz Kupában és a bajnoki címért folytatott csatában.” - zárta mondandóját a célkitűzésekkel a tavaly a Juventus padján kiválóan bemutatkozó tréner.

forrás: juventuz.blog.hu