Recent comments

Friss Hírek

Számos dologban javulhatok

A Juventus csatára, Paulo Dybala nemrégiben arról beszélt, hogy véleménye szerint mi mindenben kell még javulnia.


A huszonegyéves futballista a nyáron csatlakozott a Palermótól a Juventushoz, az átigazolási összeg pedig különböző bónuszok függvényében akár negyvenmillió euróra is emelkedhet.

A csatár a tegnap nyilatkozott a klub hivatalos televíziócsatornájának, azonban nemigen tudott válaszolni az ő legjobb adottságaira vonatkozó kérdésre.

„Nem lenne helyes, ha én nyilatkoznék a legjobb tulajdonságomról.” - válaszolta szerényen Paulo Dybala.

„Talán inkább az edzőmet, Massimiliano Allegrit és a csapattársaimat kellene megkérdezni, mivel ők minden nap látnak engem játszani. Számos dolgon javíthatok, ilyen például a labda megtartása, a jobb lábam fokozott használata, illetve fizikai szempontból is fejlődhetek.

Véleményem szerint mindenki segíthet nekem, a tréner, a csapattársaim és a személyzet. Így véleményem szerint a trénert kell megkérdezni erről, vagy valakit, aki minden nap lát engem.
Amennyiben mindenképpen válaszolnom kell, azt mondanám, hogy, nem tudom… a lövésem vagy a bal lábam. Azt hiszem, hogy olyan személy, aki minden nap lát engem, jobb válasszal szolgálhatna.”

Paulo Dybala Torinóban új mentalitással is megismerkedett, ami más volt, mint a palermói klubnál tapasztalt.

„Véleményem szerint kicsit más a mentaliás, más szintet képvisel. A Palermo csapatánál más célokért harcolnak a játékosok.

Itt a cél a győzelem minden vasárnap és minden mérkőzésen. Hamarosan megkezdődik a Bajnokok Ligája, és meg kell kísérelnünk megismételni azt, amit a Juve tavaly elért.
Ahogy már mondtam, minden mérkőzést meg kell nyernünk, és mindig úgy lépünk a pályára, hogy jó teljesítményt kell nyújtanunk.

Más a mentalitás, más az edzés, így erre fel kellett készülnöm.”

Szombaton a Chievo érkezik Torinóba, és a csatár szerint ő és csapattársai készek javítani a borzasztó szezonkezdeten, és nagyon kemény mérkőzésre számít.

„Két győzelem után érkezik hozzánk a Chievo, és 4-0-ra verték a Lazio csapatát. Fel vannak tüzelve, és azért látogatnak Torinóba, hogy egy nagyon fontos mérkőzésen begyűjtsék a három pontot.

Nagyon keményen dolgoztunk a héten, a játékosok visszatértek a válogatott keretektől, így minden a helyére került.

A sérült játékosok is rendelkezésünkre állnak, így a csapat száz százalékos, és bizonyítani kívánjuk, hogy ismét meg tudjuk nyerni a bajnoki címet.

Amikor a Palermo csapatánál játszottam, és a Juventus otthonába látogattam, tudtam, hogy itt extra nyomás alatt van az ellenfél a szurkolók miatt, akik nagyon közel vannak a pályához. Ők ennek a csapatnak a tizenkettedik embere.”

Kedden Paulo Dybala első BL-meccsét játszhatja a Manchester City ellen kedden, és véleménye szerint ez nagyon más lesz, mint egy olasz bajnoki találkozó.

„Véleményem szerint teljesen más találkozó lesz. Más stílusú futballt játszó csapatokkal találkozunk, ők más felfogást alkalmaznak, eltérő az edzés és a játék ritmusa is.
Soha nem játszottam még Bajnokok Ligája mérkőzésen, de remélem, hogy sikerül jó eredményt elérnünk.”

Végül a fiatal futballistának arra a kérdésre kellett válaszolnia, hogy melyik Juventus legendával futballozna legszívesebben egy csapatban.

„Olyan sok játékos viselte ezt a Juventus mezt, nehéz választani. Olyan játékosok ugranak be, mint Alessandro Del Piero, David Trezeguet és Pavel Nedved. Nagyon sokan vannak, de azt hiszem, hogy ezt a hármast szeretném magam mellett tudni Juventus mezben.”

forrás: juventuz.blog.hu