Recent comments

Friss Hírek

Támadó felfogásban fogunk játszani

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a vasárnapi, Genoa elleni meccs előtt.


“Minden mérkőzés fontos számunkra, de a vasárnapi különösen, ha három fontos pontot akarunk szerezni. Ez egy nagy meccs lesz mindkét csapat számára. Egy győzelem nagyon fontos lenne számunkra, hiszen egy hét alatt 9 pont jó felkészülés lenne a Napoli elleni meccsre. Ha úgy játszunk, ahogy az előző mérkőzéseken és védekezésben javulunk, akkor nyerhetünk. Az Udinese elleni meccs második félideje egy kicsit aggaszt. Ez egy jó jel, hogy sikerült elhozni a három pontot és szerencsére nem kellett súlyos árat fizetnünk a hibákért. Meg kell tanulnunk jobban kezelni az ehhez hasonló szituációkat.” – mondta Mihajlovic.

“Balotelli? Örülök, hogy jól viselkedik, mert a szerződtetésekor vállaltam a felelősséget. Nem csináltam semmi különöset. Beszéltem vele és úgy tűnik, hogy sikerült meggyőznöm. Most azt csinálja, amit elvárok tőle, de még túl korai lenne levonni a következtetéseket. Térjünk erre vissza a szezon végén. Azonban nem szabad túlságosan dicsérni. Ő egy profi labdarúgó és úgy is kell viselkednie.”

“Kucka, Bertolacci és Antonelli is visszatért sérülésből, így a mérkőzésen több lesz a variációs lehetőség. Bonaventura? Fontos tagja a csapatnak, hiszen több poszton is tud játszani, akár középpályásként, akár a két csatár mögött. Támadó szellemben fogunk pályára lépni Genovában. A célunk, hogy megpróbáljuk elérni a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikét.”

forrás: acmilan.hu