Recent comments

Friss Hírek

Az Inter legyőzte a Chievót és éllovas marad

A bajnokság 4. fordulója után is százszázalékos az Internazionale, mely a bajnokságot kitűnően kezdő Chievo otthonában győzött 1–0-ra, így marad a tabella első helyén.


A 42. percben Mauro Icardi szerezte meg a vezetést az Internek: Geoffrey Kondogbia emelt a védők mögé, a Chievo bekkjei egymást túllicitálva hibázták el a labdát, a szemfüles milánói center pedig lecsapott a lehetőségre és közelről a kapuba talált. Ez volt a csapatkapitány Icardi első gólja a bajnoki szezonban.


A bajnokságot kitűnően kezdő Chievo a második félidőben becsülettel próbálkozott, de egy óra elteltével mintha elszállt volna az átütőerő a veronaiakból – az Inter viszonylag kényelmesen tartotta az eredményt. A szöglet- és szabadrúgásokban még bízhattak a hazaiak, de Bostjan Cesar fejese kapu mellé szállt a 90. percben, ezzel elszalasztotta a Chievo a legnagyobb egyenlítési lehetőséget. 

A hosszabbítás öt percében kicsit még tovább őszült Roberto Mancini haja, de a fekete-kékek védelme állta a sarat – egy góllal győzött az Inter és négy forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezet a Serie A-ban.

Chievo–Internazionale 0–1 (Icardi 42.)

forrás: NSO