Recent comments

Friss Hírek

Mario nagyon elszánt

Mario Balotelli abban a reményben tért vissza a Milanhoz a múlt hét folyamán, hogy valóban ez az utolsó szalmaszál ahhoz, hogy megmentse sportolói karrierjét. 


A csatár fényes karrierjének útjában mindig is a hozzáállása állt, ami úgy tűnik gyökeres változáson ment keresztül.

Adriano Galliani, a Milan alelnöke szerint az a Balotelli, aki a Liverpooltól kölcsönbe érkezett vissza egy jobb és javított verziója annak, amit eddig megszokhattunk.

A Sky Sports Italiának adott interjújában Galliani kifejtette, hogy Balotelli sokkal jobb hozzáállással rendelkezik, mint ami a fejünkben létezik róla. Nagyon elszánt – tette hozzá -, hogy megváltoztassa azt az önképet, amit hisznek róla az emberek, mint magánszemély és mint sportoló.

“Ő az első, aki megérkezik Milanellóba (a Milan edzőközpontja) és ő az utolsó, aki el is hagyja azt. Sinisa a játékosokat  gyakran rendeli be 8:30-ra a közös reggelihez, Mario viszont mindig bent van már 8 előtt” – mutatott rá a tényekre a Milan alelnöke.

Úgy tűnik, hogy a Mihajlovic-csal való közös munka és az, hogy visszatérhetett a Milanhoz nagyon jó hatással van Balotellire. Bár nem kapott játéklehetőséget az Empoli elleni 2-1-es hazai győzelem alkalmával, de lehetséges, hogy az edzéseken mutatott teljesítményét és hozzáállását látva a szerb mester megjutalmazza az Inter elleni városi derbin.

forrás: azzurri.co.hu