Recent comments

Friss Hírek

Gólokat várok Hernanestől

A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a Tuttosport munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a csapat nyári átalakulásáról, az új játékosokról, a Bajnokok Ligájáról és a rendkívül gyengén induló bajnoki szezonról is.


"Izgalmas csoportunk van, néhány remek erőpróbával, s a továbbjutás a célunk." - szólt Allegri a Bajnokok Ligája csoportköréről.

"Előbb azonban a Chievóval kell foglalkoznunk. Amint a válogatott szünet véget ér, meg kell nyernünk az első mérkőzésünket. Nulla pontunk van, s hat pontra vagyunk a bajnokság élétől, azonban a pontvadászat hosszú, így lesz rá időnk, hogy ledolgozzuk a távolságot.

Türelmesnek kell lennünk. A szünet után szinte mindenkit visszakapok. Fontos hónap áll előttünk, s teljes kerettel vágok majd neki. Igaz, hogy négy a csúcson töltött év után elkényeztetetté váltunk. Most azonban hozzá kell szoknunk a felzárkózáshoz, s ez olyasmi, ami előfordulhat a labdarúgásban, máskülönben a dolgok túl egyszerűek volnának.

Nagyszerű és kiegyensúlyozott keret áll a rendelkezésemre. A klub mindent megtett, amit a szezon kezdete előtt tervezett, számos változást eszközölve. Ha egy keret megújul, érthető, hogy problémák adódhatnak.

Allegri kitért a nyári átigazolási piac történéseire, s az utolsó pillanatokban érkezett játékosokra is.

"Az átigazolási időszak nem volt egyszerű, azonban most versenyképes csapatunk van, amely több fronton is harcban lehet. Néhány fontos játékos elhagyott bennünket, de helyettük kiváló minőségű játékosok érkeztek. Sajnos akadtak sérülések is.

Morata már visszatért, s Marchisióval és Khedirával a középpályánk teljes lesz számszakilag és taktikai-technikai szempontból is. 

Gólokat várok Hernanestől. Egy fontos játékosról van szó, aki helyet kapott a brazil nemzeti csapatban és aki bizonyosan jól teljesít majd nálunk. Örülök az érkezésének, mert tapasztalatot, minőséget, technikát és gólokat hoz majd, s remek szabadrúgáslövő. 

Kiváló igazolás. Lemina egy minőségi fiatal, akinek természetesen az idő előrehaladtával tovább kell fejlődnie. Pogba? Boldog vagyok, hogy maradt, azonban soha sem volt kétségem azzal kapcsolatosan, hogy távozik-e.

Paul kiváló játékos, azonban fiatal és még tovább fejlődhet. Úgy gondolom, hogy ismét kiváló szezonja lesz, akár csak az elmúlt évek során."

forrás: juventuz.blog.hu