Recent comments

Friss Hírek

A trequartista pozícióban akarok játszani

A Juventus új igazolása, az Intertől érkező Hernanes elárulta, hogy a trequartista pozíció áll legközelebb szívéhez, s örömmel nyugtázta, hogy több honfitársával is találkozik majd a zebramezes keretben.


"Számos poszton játszottam már." - nyilatkozta Hernanes a Juventus hivatalos honlapjának. "Egy ideje azonban úgy határoztam, hogy trequartistát akarok játszani, ezért ott tudom magam elképzelni, s arra számítok, hogy itt játszom majd.

Ez az a pozíció, amely leginkább illik hozzám, azt követően, hogy számos szerepkört kipróbáltam. Ez azt jelenti, hogy közelebb lehetek a kapuhoz."

A brazil válogatottat is megjárt játékos több honfitárssal is találkozhat majd a Juventus keretében.

"Jól ismerem Netót, játszottunk együtt Brazíliában. Ismerem Alex Sandrót is, s korábban játszottam már Rubinho ellen is. Örülök, hogy itt vannak, mert segíthetnek abban, hogy könnyebben beilleszkedjek. Az elkövetkező napokban beszélni fogok velük.

Örülök, hogy itt lehetek. Nagy elvárásaim vannak azzal kapcsolatosan, hogy mit érhetek el ebben a mezben. A lehető legjobbat kívánom magamnak, a csapattársaimnak és a klubnak.

Amitől a Juventus vonzó volt, az a klub nagysága, valamint a tény, hogy évről évre folyamatosan győznek. A csapat egyik pillére akarok lenni, s segíteni akarom a Juvét, hogy még többet nyerjen." 

A nyári átigazolási időszak zárónapján igazolt Hernanes és Mario Lemina csütörtökön mutatkoznak majd be a sajtó képviselőinek.

forrás: juventuz.blog.hu