Recent comments

Friss Hírek

Kinyílt a Napoli-gólzsák, a Fiorentina visszavágott Kádáréknak, a Lazio újabb lépést tett a továbbjutás irányában

A Napoli öt gólt szerezve nyert az Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában, és jutott egyúttal tovább a legjobb 32 közé.


A Napoli parádés formában várta a mérkőzést, hiszen a legutóbbi 11 mérkőzéséből kilencet megnyert és kétszer ikszelt. Az El-ben még hibátlan volt a gárda, ráadásul imponáló, 11–1-es gólkülönbséget tudott felmutatni. 

Ennek megfelelően jobban is kezdte a Midtjylland elleni mérkőzést, és a sorozatban három gólpassznál járó Omar el-Kadduri ezúttal maga talált be az első negyedóra végén, a szünetig pedig még Manolo Gabbiadini is duplázni tudott. 

A második félidőben az el-Kadduri egy asszisztot ismét kiosztott, Christian Maggio örömére, az 5–0-s sikert pedig José Callejón állította be, a Napoli továbbjutott a csoportból.

D-CSOPORT 
Napoli–Midtjylland (dán) 5–0 (el-Kadduri 13., Gabbiadini 23., 38., Maggio 54., Callejón 77.)




A  Fiorentina a hazai vereség után idegenben legyőzte a Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot foglalkoztató Lech Poznant, a Lazio a Rosenborg otthonában tett újabb lépést a továbbjutás irányában.

A három magyar közül ezúttal csak Kádár Tamás került be a Lech Poznan kezdőjébe – végig is játszotta a meccset –,Lovrencsics Gergő csere volt, Holman Dávid nem volt a keret tagja. 

A Fiorentina nem játszott olyan nagy fölényben, mint a két csapat firenzei meccsén, viszont most győzni tudott. Josip Ilicic az első félidőben szabadrúgásból talált be, a 83. percben pedig egy kiugratás után. Lovrencsics az utolsó fél órában kapott lehetőséget, és a 78. percben egyenlíthetett volna, ám 16 méteres lövése néhány centivel célt tévesztett. 

 I-CSOPORT
Lech Poznan (lengyel)–Fiorentina 0–2 (Ilicic 42., 83.) 





A legutóbbi két bajnokiját elveszítő Lazio a Rosenborg vendégeként újra megtapasztalhatta a győzelem ízét. A rómaiak mindkét gólját Filip Djordjevics szerezte, a szünetben beálló Keitát viszont a 83. percben kiállították, de ezzel már nem sokra ment a Rosenborg.

G-CSOPORT Rosenborg (norvég)–Lazio 0–2 (F. Djordjevics 9., 29.) 

Kiállítva: Keita Baldé (83., Lazio)





forrás: NSO