Recent comments

Friss Hírek

Vérre, verítékre felkészülni, jön a római derbi!

A Roma várja jobb formában a fővárosi rangadót, de csupán a hatalmas küzdelem a biztos. 
 
 
Vérmérséklet kérdése, hogy kinek melyik a kedvenc itáliai városi derbije, de az utóbbi években nem is kérdés, hogy a fontossági sorrendben átvette a vezetést a római csata a milánóitól. A Farkasok és a Sasok idén is jól szerepelnek, így most sem várhatunk mást, csak nagy csatát, lapokat és hihetetlen indulatokat.
 
No, a jó szereplés nem az ezúttal "idegenben" játszó Lazióra jellemző az elmúlt hetekben, hiszen a bajnokságban épp a botladozós korszakukat élik Stefano Pioli fiai. A Sassuolo, Atalanta és Milan elleni, egytől-egyig nem várt vereségnek köszönhetően immáron hetedik helyre csúszott vissza a csapat, amelyet csak kicsit árnyal a meggyőző európai kupaszereplés.
 
A két csapat közül valószínűleg a Lazio kulcsemberei kipihentebbek, hiszen a Lazio csak tartalékos csapattal utazott el Trondheimbe csütörtökön, míg a Roma élet-halál meccsen nyert a Leverkusen ellen. A nehézkes BL-csoport mellett is kijut mostanság a rangadókból a Farkasoknak, két hete a Fiorentina, egy hete pedig az Inter ellen játszottak Gervinhóék, felemás sikerrel. A kicsit meglepő milánói vereséget követően a bordó-fehérek a tabella harmadik helyére csúsztak vissza, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az élmezőny rendkívül szoros. A Romából többen is hiányozni fognak vasárnap délután, név szerint: Totti, Pjanic, De Rossi és Maicon.
 
forrás: hatharom.com