Recent comments

Friss Hírek

Bármi megtörténhet

A forduló ragadójára készül az Inter és a Napoli utóbbi otthonában ma este, hiszen a tabellán szorosan egymás mögött, az első két helyen tanyázik a két csapat. 


Roberto Mancini nem is mert merészebb találgatásokba belemenni, véleménye szerint ahogy minden ilyen rangadón, a mai meccsen is bármi megtörténhet.

“Ezeken a meccseken mindent bele kell adni, védekezésben és támadásban egyaránt.” – kezdte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Mancini, akit rögtön Mauro Icardiról kérdeztek.

“Bármi lehetséges, de nem fogom elárulni, kik kezdenek majd. Egyébként is, mindenkinek készen kell állnia. Gonzalo Higuaín már nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, és top csapatokban játszott, míg Mauro Icardi még fiatal, de belőle is nagyszerű csatár lesz.”

“Mi vagyunk a tabella élén, a Napoli pedig csak 2 pontra van tőlünk, így ez a játék nagyon fontos lesz. Végig azt mondtam, hogy a Napoli, a Roma, a Juventus és a Fiorentina készen áll, hogy nyerjen, mert nem változtak sokat a nyáron. Azt hiszem, ez lesz a helyzet egészen a szezon végéig.”

“A mai egy jó teszt lesz a számunkra, de az eredmény nem változtat majd semmit az utunkon. Olyan felállásban gondolkozok, amely nehézséget okozhat az ellenfélnek. Senki nem fókuszál csak a védekezésre, de olykor előfordul, hogy beszorulsz, és mégis ezt kell tenned. Szeretnénk mindig jól játszani és 3-0-ra nyerni, de ez nem egyszerű. Ha nem védekeznénk jól a nagy klubok ellen, csak ritkán nyernénk.“

“Egy győzelem nagy lökést adhatna nekünk, ugyanakkor még mindig csak a szezon elején tartunk. Maurizio Sarri kezdőjét nagyjából máris ismerjük, én viszont több helyen is változtathatok, ha úgy látom, hogy az a legjobb döntés. Biztos vagyok benne, hogy Higuain, Insigne és Callejón problémákat fognak nekünk okozni. Örülök Insigne teljesítményének,mert ez jót tesz Olaszországnak is.”

“Hogy háromvédős rendszerben gondolkoznék? Természetesen ez is egy lehetőség. Hogy ki fog kezdeni? Samir Handanovic! Ez minden, amit elárulok…”

Az Inter 2012. december 9-e óta nem győzte már le tétmeccsen a Napolit, idegenben pedig 1997. október 18-án diadalmaskodtak utoljára a kékek ellen, ellenben a két csapat 145 egymás elleni meccséből 65-öt húzott be a Nerazzurri, és csak 44-et a Napoli.

forrás: azzurri.co.hu