Recent comments

Friss Hírek

Az Inter lemosta az újoncot, és az élre állt

Az Internazionale labdarúgócsapata hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott az újonc Frosinone ellen, így a 13. forduló után az élre állt a bajnokságban.


Roberto Mancini betonvédelmű, ám eddig igen szerény támadójátékot nyújtó, 1–0-s győzelmek sorozatával operáló csapata most nem is hagyta ki a ziccert, biztosan behúzta a Frosinone elleni meccset. A vendégek ellenállása közel fél óráig tartott: a 29. percben Sztevan Jovetics kísérletezett távolról, a Leali kapusról kijövő labdát Jonathan Biabiany terelte a kapuba.

A Frosinonénak voltak lehetőségei, de az Inter megúszta ezeket, hogy aztán az 53. percben megduplázza előnyét – Mauro Icardi és Adem Ljajics összjátéka végén Icardi fejezte be a szép akciót, ezzel pedig vége is volt a mérkőzés érdemi részének. A góloknak viszont nem, a Frosinone a végén összeomlott, így előbb Jeison Murillo fejezett be egy szép akciót, majd a 88. percben beállt Marcelo Brozovic zárta a gólok sorát.

Az Inter ezúttal nem fukarkodott a gólokkal, a nagyon magabiztos, 4–0-s siker pedig azt jelenti, hogy a milánói fekete-kékek 30 ponttal vezetik a tabellát a 28 pontos Napoli és Fiorentina, valamint a 27 pontos AS Roma előtt. A következő fordulóban jön a csúcsrangadó: Napoli–Inter Nápolyban.

Internazionale–Frosinone 4–0 (Biabiany 29., Icardi 53., Murillo 87., Brozovic 92.)
forrás: NSO