Recent comments

Friss Hírek

Dybala Torinóba csábítaná Vázquezt

A Juventus újdonsült támadója, a nyáron nagy összegért Torinóba költöző Paulo Dybala azt reméli, hogy sikerült a piemonti fővárosba csábítani volt palermói csapattársát, a jelenleg is Szicíliában futballozó Franco Vázquezt.


A két csapat ma este 20.45-től néz egymással farkasszemet a Stadio Barbera gyepén, így az argentin tehetség visszatér egykori sikerei helyszínére, ahonnan pár hónappal ezelőtt 32 millió euróért a Zebrákhoz szerződött.

A Tuttosport értesülései szerint ennek kapcsán Dybala megragadhatja a lehetőséget, hogy a Juventushoz csábítsa azt a játékost, akivel anno nagyszerű kettőst alkotott.

A Palermo előljárói nemrégiben már kijelentették, hogy a játékos a jövő nyáron valószínűleg távozik a klubtól és jelenleg az AC Milan csapata tűnik befutónak az érte folytatott versenyben.


A Juventus azonban lázasan keres egy megfelelő trequartistát, ugyanis Hernanes és Pereyra nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket a csatárok mögötti poszton, így Vázquez is lehetséges opcióként szerepel a torinóiak listáján.

Az argentin születésű olasz válogatott mellett szól az az érv is, hogy valószínűleg olcsóbb megoldást jelentene, mint a Borussia Dortmundban játszó Ilkay Gundogan vagy a sampdoriás Roberto Soriano, valamit jól kiismeri magát Paulo Dybalával is, így az összeszokottság nem jelentene problémát.

forrás: juventuz.blog.hu