Recent comments

Friss Hírek

Gratulálok a játékosaimnak

A Roma mestere a játékosokat dicsérte a győztes derbit követően, mert úgy véli, mindenki megértette a meccs fontosságát és mindenki nagyon pontosan játszott.

 
A római derbi újra igen paprikás hangulatot hozott és a mérkőzésen sajnos durva szabálytalanságra is sor került, amikor Senad Lulic brutális belépőjét követően Mohamed Salah-t hordágyon kellett levinni a pályáról.

"Ha nem tört el a bokája, az csoda lenne."- utalt a belépőre Garcia.

"Tudtuk, hogy mi a Lazio erőssége és elégedett vagyok a meccsel. Mindent megtettünk a korai gólért és ezt követően már a kontrákra játszottunk. Játék, nyomás, egészséges agresszivitás az egy az egy elleni játékban. Ezek azok, amik a meccs megnyeréséhez kellettek."

"Sajnálom, hogy a szurkolók nem jöttek ki a stadionba. A srácok nagyon jók voltak, mert tényleg megértették, hogy ez a meccs milyen fontos. Tudtuk, hogy ez a derbi, ezért gratulálok a játékosaimnak."

"Ezen a meccsen nem volt igazi vezér, ezért különösen örülök annak, hogy az olyan játékosok, mint Nainggolan, Dzeko, vagy Manolasz képes volt vezetni és irányítani a csapatot és fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Ez az, amit mindenek felett nagyon szeretek, a csapategységet."

"A védelem? Ezen a meccsen mindenki nagyon pontos volt, senki nem hibázott. Nagyon sok kritika érte a védelmünket és örülök annak, hogy a választ a pályán adták. Ami pedig a büntetőt illeti, a Lazio játékosa bal lábbal szabálytalankodott, az pedig rajta volt a 16-os vonalán és szerintem a vonal a 16-os része. Bár nem érdekelnek ezek a dolgok, engem a csapat teljesítménye érdekel." 


forrás: asroma.hu