Recent comments

Friss Hírek

Nem játszottunk jól, de nyertünk

Massimiliano Allegri az AC Milan elleni hazai 1-0 arányú győzelmet követően láthatólag nem volt elégedett a csapat teljesítményével, ám örült a győzelemnek.


„Nagyon bonyolult meccsen vagyunk túl, mivel a Milan jól védekezett, és problémákat okozott számunkra. Ugyanakkor nekünk hatékonyabban kellett volna a labdát járatnunk a sorok között, és nem volt jó teljesítmény, de szilárd játékot nyújtottunk.” - mondta a livornói születésű mester a Mediaset Premium és Sky Sport Italia társaságnak adott riportban.

„A győzelem volt a fontos, és hogy megelőzzük az AC Milan csapatát a tabellán. Remélhetőleg sikerül szerdán is jó eredményt elérnünk a Manchester City ellen is.


Nem engedélyeztünk semmit az ellenfélnek, kivéve a hosszabbításban azt a Cerci lövést. A döntések tekintetében javulnunk kell, és nem szabad siettetnünk az utolsó passzt.

Legalább következetesek vagyunk az eredmények tekintetében, és ez fontos dolog. Ez a második kapott gól nélküli mérkőzésünk itthon az Atalanta elleni találkozóval. Talán nem volt jó meccs, azonban fontos volt a szilárdság.

Sajnos sérülések miatt kétszer cserélnem kellett, mivel Patrice Evra és Hernanes el kellett, hogy hagyja a pályát. Az volt a célom, hogy trequartistával játsszunk, bár Hernanes előtt tömörültek a játékosok középen.

Claudio Marchisio lassan ismét azt a játékot nyújtja, amit mindannyian megszoktunk tőle, valamint  Sturaro és Mandzukic is jól teljesített. Paul Pogba nagyon jól játszott, és előkészítette a gólt, azonban ezt követően kicsit sokat játszott a nézőknek.”

Paulo Dybala eldöntötte a meccset nagyszerű góljával, így talán Massimiliano Allegrit is meggyőzte játékának a szükségességéről?

„Mindig is meg voltam győződve a csatár minőségéről, azonban természetes, hogy időre volt szüksége a beilleszkedéshez. Paulo fejlődik, fontos képességekkel rendelkezik, és nagyon jól teljesített a sorok között. Keményen is dolgozik, és idővel kiváló előkészítő csatár lesz. Fizikailag is változásokon megy át, a különbség látható a lábain.”

forrás: juventuz.blog.hu