Recent comments

Friss Hírek

Morata és Pogba távoznak a nyáron?

Ernesto Bronzetti FIFA-ügynök kifejtette véleményét két Juventus-játékos, Álvaro Morata és Paul Pogba eligazolásának esélyeiről. Szerinte a játékosok a két spanyol gigász, a Real Madrid és a Barcelona keretéhez csatlakoznak.


Morata előbbi csapattól érkezett 2014 nyarán, viszont szerződése tartalmaz egy visszavásárlási záradékot is, mely a  jövő nyári átigazolási szezonban érvényesíthető.

A királyi gárda pedig várhatóan élni fog ezzel, és vissza szeretné hozni a torinóiak egyik legjobb csatárává fejlődött játékost.


"Amennyire én tudom, a Real szándéka az, hogy visszavásárolja őt" - nyilatkozta Bronzetti a Tuttosportnak. "De meg kell várnunk, hogy maga Morata mit mond majd. A Realhoz ugyanis nem mehetsz vonakodással. Nem az a fajta klub, mely megtartja azokat, akik nem akarnak náluk játszani. 

Korai még erről beszélni, de a helyzet a következő pár hónapban meg fog oldódni. A Real hozzáállása változóban van, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az ificsapatuk játékosaira. Nemrég kivettek tíz játékost a 'canterából', számukra egy Moratához hasonló játékos érdekes lehet."

Az ügynök emellett szót ejtett a Bianconeri másik játékosáról, Paul Pogbáól is.

"Tudom, hogy a Barcelona követi őt, valószínű, hogy előbb-utóbb ott fog kikötni. Majd meglátjuk, hogy a Juventus kész-e megválni tőle, viszont a Barca nem az egyetlen spanyol klub, akit érdekel Pogba." - zárta az interjút Bronzetti.

forrás: juventuz.blog.hu