Recent comments

Friss Hírek

Továbbra is Oscart akarják

Miközben Juan Cuadrado végleges átigazolása egyre biztosabbnak tűnik, a jelek szerint a Juventus érdeklődik Oscar iránt is, és a brazil átigazolása ügyében is új fejlemények vannak.


A kolumbiai futballista ügye várhatóan januárban lezárul, ám a brazil támadó középpályás esetében ez szinte teljesen kizárt.

Mivel az olasz klubnak jelen hírek szerint feltehetőleg 30 millió euróba kerülne a játékmester (múlt héten még 40 millió euróról írtak az újságok), és az olasz klubnak ez az összeg télen minden bizonnyal nem áll rendelkezésére, legközelebb nyáron nyílna alkalom a brazil játékos klubváltására.

A Tuttosport a minap arról számolt be, hogy az Öreg Hölgynek a nyári sportdiplomáciai tevékenységgel sikerült megalapozni a jövő nyári átigazolást, mivel jelenleg az olasz klub és Oscar érdekképviselete kitűnő kapcsolatot ápol.


Az olasz napilap szerint az elmúlt júliusban még kivásárolhatatlannak kikiáltott brazil támadó középpályás helyzete jelentősen megváltozott a Chelsea borzasztó szezonkezdete nyomán, és José Mourinho már korántsem zárkózik el a játékos értékesítésétől.

A portugál szakember állítólag a következő átigazolási időszakokat ki kívánja használni a keret férges almáinak a kiszórására, és a fiatal brazil támadó egyike lehetne azoknak, akik távozni kényszerülnek.

A két klub várhatóan a téli átigazolási időszak során fog asztalhoz ülni Juan Cuadrado ügyében, és nem meglepő módon a Juventus vezetősége kihasználná az alkalmat egy rendkívül korai ajánlat továbbítására az angol klubnak, amely csupán első lépése lenne az Oscar nyári átigazolását célzó műveletnek.

forrás: juventuz.blog.hu