Recent comments

Friss Hírek

Allegrinek volt igaza

Beppe Marotta úgy hiszi, hogy Max Allegri rácáfolt a kétkedőkre az elmúlt hetekben hozott döntéseivel és a csapat immáron a megfelelő irányba halad előre.



"A keretünkben sok kiváló játékos található és az ő formájuknak kiértékelése az edző dolga. Például a hétközi, Manchester City elleni meccset megelőzően, ismételten sokan kritizálták őt a döntései miatt, de végül neki lett igaza." - nyilatkozta a Juventus sportigazgatója a Mediaset Premium-nak.

Paulo Dybala először játszott volt klubja ellen, azóta mióta Torinóba igazolt ,és a média természetesen nem hagyhatta szó nélkül a Palermo elnökének, Maurizio Zamparininek korábbi nyilatkozatait sem.

"Zamparini az a fajta ember, aki elég sokat hallatja magát a médiában és a legjobb válasz az ő nyilatkozataira a csend."

Rengeteg pletyka kötötte össze már eddig is Franco Vázquez-t a Juventusszal.

"Kitűnő a kapcsolatunk a Palermóval, ez nem vitás. Rengeteget beszélünk velük is az átigazolásokról, ahogy tesszük azt más sportigazgatókkal is, azonban csak is a jelenre koncentrálunk és az egyéb dolgok kiértékelése a jövőben történik majd meg."

Az AS Roma és a Lazio csapatai kikaptak a tegnapi nap folyamán, míg az Inter és a Napoli ma játszik egymás ellen. Vajon meg tudja a Juventus közelíteni ezen klubokat?

"Nagyon sok csapat található még előttünk. A szezon első felére kitűzött céljainkat már elértük, nevezetesen, hogy megnyerjük az Olasz Szuperkupát és kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Most arra kell törekednünk, hogy magunkra fókuszáljunk, és ne arra, amit a másik csapatok tesznek."

forrás: juventuz.blog.hu