Recent comments

Friss Hírek

Változtatnunk kellett

A Juventus-tól elszenvedett vereség ellenére a Milan edzője, Sinisa Mihajlovic szerint csapatának van tartása és biztos a Sampdoria elleni győzelemben. 


A szerb mester ezenkívül hisz abban, hogy csapata sokkal jobb lesz tavasszal. 

A Napolitól elszenvedett megsemmisítő 0-4-es vereség óta a milánói pirosfeketéket csupán egyszer tudták legyőzni. Mihajlovic az eredményesség mögött azokat a taktikai változtatásokat véli felfedezni, melyek a megújulás reményében eszközölt a csapatnál.

“A Napoli elleni mérkőzést követően változtatnunk kellett” – mutatott rá a nyilvánvalóra Mihajlovic.
“Ezeknek köszönhetően sikerült a pontátlagunkat javítani, mely most elérte a 2 pont/meccs átlagot. Ha a Milan hasonlóra képes lett volna a tavalyi szezonban, akkor a Bajnokok Ligájáért küzdhettek volna a nyáron. Én is és a játékosaim is tudják, hogy meg tudjuk tartani ezt a színvonalat a bajnokság végéig. Tavasszal ezért arra kell törekednünk, hogy még jobbak legyünk.”

“Jól ismerem a szombati ellenfelünket. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy sok gondot fognak okozi nekünk. A Sampdoria fontos helyet foglal el az életemben, ezért is kívánok nekik minden jót. Abban azonban biztos vagyok, hogy a hárompont a miénk lesz” – adott hangot véleményének a szerb edző.

“Bár a Sassuolo egy nagyon masszív csapat, melyben számos meghatározó játékos játszik, de nem erősebbek nálunk. Majd a szezon végi tabella megmutatja ezt” – reagált arra Mihajlovic, hogy egyes újságírók jobb csapatnak titulálták az ötödik helyen tanyázó Sassuolót.

forrás: azzurri.co.hu