Recent comments

Friss Hírek

Ez az Inter még messze jár az én Milanomtól

Fabio Capello, az orosz labdarúgó-válogatott korábbi olasz szövetségi kapitánya nem érzi úgy, hogy a mostani Internazionale olyan jó lenne, mint az ő negyedszázaddal ezelőtti Milanja volt.

 
Jól kezdte a mostani szezont az Inter, amely elsősorban a védekezésével tűnik ki. Roberto Mancini együttese hét mérkőzését is 1-0-s győzelemmel hozta le a szezonban. Miután a milánói csapat csak hét gólt kapott az első tizenkét fordulóban, sokan már a Fabio Capello-féle Milanhoz hasonlítgatják.

A rutinos szakember szerint azonban még korai ez az összehasonlítás.

“Ez az Inter nem olyan, mint az én Milanom. Ne feledjük, mi a szezonról szezonra a Bajnokok Ligájában játszottunk, szóval nem igazán van alapja az összehasonlításnak. Nekünk egy nagyon erős védelmünk volt, míg az Interé csak most érik össze” – mondta Capello a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában.

Az orosz válogatott korábbi olasz szövetségi kapitánya kifejtette azt is, hogy kevés olasz tehetség kap szerepet a Serie A-ban.

“Vannak olyan csapatok, amelyek 7-8 légióssal a kezdőben állnak ki, és a legfőbb probléma az, hogy a klubok bennük látják a megoldást. Úgy érzem, nem dolgozunk eléggé azon, hogy az olasz tehetségek szerepet kapjanak a csapatukban. Pedig tényleg sok tehetségünk van.”

forrás: digisport.hu