Recent comments

Friss Hírek

A szezon egy új szakaszába léptünk

A holnapi nap másik mérkőzése a Bologna – Roma lesz. 


Az összecsapás kapcsán kérdezték a Farkasok edzőjét, Rudi Garciát. 

A francia szakember beszélt a játékosairól és a párizsi eseményekre is kitért.

“A szezon egy új szakaszába léptünk, ezért fontos, hogy mindenki megértse a csapatnál, hogy mit jelent ez. A bajnokság elején teljesen elfogadott, ha igyekszel mindenkinek játéklehetőséget adni. Ez szükséges, mivel az edzőnek látnia kell, hogy kitől mire számíthat a szezon során.”

“Vannak sérültjeink, ez nem könnyíti meg a dolgomat. Ugyanakkor el kell kezdenem bizonyos játékosokat magasabb prioritással ellátni és mások elé helyezni, hogy még jobb formába lendüljenek. Csak így érhetjük el a céljainkat” – mutatott rá Garcia, hogy mire számíthatnak a játékosok a jövőben.

Természetesen a szombati ellenfélre is kitért, óvva intve a játékosait, hogy lebecsüljék a házigazda Bolognát.

“Jó lesz találkozni újra Mattia Destróval. Abszolút minőségi játékos és egyben nagyszerű ember is. Nem véletlenül volt olyan fontos itt Rómában” – beszélt volt játékosáról.

“Jövő héten újabb forduló jön a Bajnokok Ligájában. Nem szabad hagynom, hogy a játékosaim már arra koncentráljanak, miközben még Bolognában játszunk. Ha ez lesz, akkor nem fogunk pontot elhozni. Roberto Donadoni jó edző, akinek a stílusa már látszik a Bologna játékán” – hívta fel a figyelmet Garcia.

“Sokkoltak a Párizsban történtek. Olyan dolgokat támadtak meg, melyek örömet okoznak nekünk: éttermet, koncerthelyszínt és egy stadiont. Egységesnek kell maradnunk, és nem szabad hagynunk, hogy kizökkentsenek mikent a normális életünkből. Ha ez sikerül, akkor ők győztek…” – fejezte ki véleményét a szörnyű eseménnyel kapcsolatban.

forrás: azzurri.co.hu